Darlings

Saturday, July 28, 2012

Leopard Cardigan

Finally. yeah finally berjaya dapat kan cardigan pilihan hati yang aku pernah update kat entry ni kan. Sangat berbaloi baloi sebab best & murah. Tunggu turn second batch pulak. Berbundle bundle borong sebab free postage kan.

Aku rasa dah cukup la tu bab shopping. Kena puasa shopping baju selama 2 or 3 bulan. Sebab dah melampau lampau shopping baju. 

Tapi duit dalam tabung tetap kena isi lah. Dah janji dengan diri sendiri kan.
 Janji tetap janji
shopping tetap shopping

Bila nampak leopard printed ajek, terus sawan. 
Nampak handbag, terus beli,
nampak kaen pasang terus beli tapi tak berjahit jahit sampai sekarang
Nampak tudung beli
Nampak shawl beli
Nampak tshirt beli
Nampak Cardigan pun terus beli.
Tak ke nama nya sawan.
Tak beragak agak betul sakit sawan leopard ni.

cardigan leapord pilihan hati itewwwww.
Macam mana lah nak buat buat lupa link sallyshopping ni. Sebab selagi ingat, selagi tu lah rasa nak rembat ajeeeee.

Tolong Delete dalam kepala hotak aku buleh?

19 comments:

Maria Menado~ said...

hahaha. comel. nama pun gugurl kan.. hehe. :)

Ameerul Ashraf said...

waaaa! nampak garang maa.. HAHA!

Syafiqah Hashim said...

i LOVE leopard printed!
huge collection ^^

|| amira || said...

wah , first time nampak cardigan camni :)

nuruashia said...

superb laaa cardigent tuuuu...
mauuuuu ='=

starzieti said...

Haa..boros yer. Hehe !

Cantik cardigan tuh. Kite salu beli cardigan hitam ngan putih je sebab senang nak mix and match. :)

Cik Rongoks said...

comelnye ! ^^

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ai loikeeee leopard print
byk gak baju, kasut & shawl ai corak gini...hi five geng lol ngeee

zera eira said...

serius lawa! :0

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehehe...pompuan...hiks...ngaumm!leopard fan nieh..hehhe...YM tak minat sgt leopard, YM minat polka dot, pantang tgkk...hehehe

hazanis said...

kalau banyak duit semua boleh beli...kan3?hehe nis duk klate doh la kak lya..:))

Boni Kacak said...

wah... nampak ranggi la.. pergh.. pewwitt..hehehe

MiaJie said...

stylo ah leopard print :)) kte xberani nak pkai leopard print-_-

Misz Mieza said...

Lawa! Suka3..! ^^,

Ardini Humaira said...

asben dni suka sakat kalau dni pakai baju leopard punya. dia cakap dah la garang pakai baju rimau hahaha

syafiqakarim said...

hahaha housemate sorg ni suka
betei leopard.tiap kali dia meng-gaya-kan habis ktorg perli.

sampai skng nama "aum" terlekat kt dia


aummm aummm haha k -.-

fifie said...

Kita sama. Semua benda pun nak beli. Sekang terjatuh hati dengan handbag snake print.

asfira aminuddin said...

amboi minat leopard eh? i ada baju kurung leopard tapi i tak berani nak pakai. hehehe. i think leopard mmg trend skang babe :)

Liza Razak said...

saya pun gila leopard print !!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger