Darlings

Wednesday, July 11, 2012

Buffered Earning




Alhamdullilah. Dapat dua Buffered earning pun kena bersyukur tau. Sebab BE aku ni main tarik tali. Memang tak pernah putus dapat BE, tapi sebab selalu tak update blog, So BE pun melekat kojap kojap. Pernah tu BE aku dapat 20 sen je. Hahaha. Sayang seribu kali sayang . Dah lah bukan senang nak dapat BE.

So sekarang ni. Sila la berusaha keras untuk update blog. 

Doa kan rezeki aku bertambah tambah murah sebab sangat sakit kepala pikir macamana nak cari side income ni. Ggggrrrrrrrrrrrrr. Headache!





15 comments:

Ardini Humaira said...

waaa rezeki.. dni tak penah dapat setahun dah kat personal blog. tatau la kenapa nuff anak tirikan dni. huaaa :'(

nur anis said...

saya tak pernah lekat langsung..huhu

gdsbnga said...

kite pung baruu je berjinak - jinak dapat BE ni . kehkehkeh .

uMmI NuR aIn said...

hihi...amin...
murahkan la rezeki lya...=)

nak kawen memang pening kan..

asal gaji je...duit mesti abes beli itu ini...hihihi...

Mila Ahmad said...

best..best.. mila ni ntah bila nak dpt BE lagi...hmmm...

mama maman aka yana said...

ok la dr takde kannn... hehe

cik najihah said...

kite dah berbulan x dpt..huhu

✿Lady Ainaa✿ said...

wahh tahniah sis... ena nie pun tak check2 earning ena lg.. huhuhu.. keep moving forward dear

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alhmdulillahh...ttp rezeki kn dear..yes!usaha lg! :-)

♥ Cik Zack ♥ said...

Kite pon malas nk hupdate. huhuhu :D

hazanis said...

BE xpernah dapat..huhuhu

cha said...

akak rasa 2012 ni susah sikit nak dpt BE la kan

Maria Menado~ said...

usha Lyaa! leh kumpul wet!! :P

Syuhada Nasya said...

untung la hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin...mudah-mudahan murah rezeki :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger