Darlings

Wednesday, July 4, 2012

Make up pun bermood mood

Topik hot fm hari ni. Perempuan rajin make up di awal minggu je. Masuk hari rabu khamis mood nak make up dah slow down. Betul ke?

Kaurang pun macam tu ke? Aku hari isnin la paling malas nak make up. Sebab monday blues kan. Start hari selasa rabu tu dah okay sikit lah. Sebab blues dah kureng sikit.

Credit to Fatin suhana

Love her make up so much.
Tapi kalau make up macam ni p office hover la nyah.

photoshoot ke, wedding ke. memang marvelous habissss.



Eh kaurang macam mana? Memang mood make up slow down ke bila masuk hari rabu?

17 comments:

hazanis said...

make up simple2 sudah kak lya...hehe

Rara Nasiha said...

jarang makeup. makeup bila ada occasion je Lya macam wedding ke ape ke. macam tu la. :)

luqman zakaria said...

cantek!

Cik Suheela said...

kitte dah tak berapa suka mekap..klo rajen je mekap..tak thu nape...faktor umur meningkat mungkin kifkifkif

fatehamohamed said...

hari-hari malas nak mekap..mase baru3 keja tu mmg rajin nak mekap,,tp skrg tidak lagi:p

gdsbnga said...

make up ? er we're not meant for each other . kehkeh . TAK NGETI weii !

✿Lady Ainaa✿ said...

cantiknyewwww syg!!! I love mekup tp ena ni x reti mekup yg up2 nie... simple reti la.. huuuu.. teringin nk org mekupkan ena.. T^T

Mrs | Mr. AniK said...

hari hari xde mood make up :)

haz said...

makeup bila nk kuar jalan2 je.. tp hr isnin tu memg plg malas nk berhias bagai. sempoi je g kuliah. hahah

cik najihah said...

x mekap langsung.. hihi

SURIA AMANDA said...

akak mekap lite2 jer dik nun,malas nak mekap tebal..dah tua ni mekap tebal nampak mcm zombie jerk..hahahaha..

saharinasaharudin said...

just bdak,lipbalm & mascara je.hihi.tu pun klu rajin.hihi.

Fatin suhana memang cun kan.ayu je muka dia ;))

aniswany said...

kann..makeup pun ikot mood.
anis kalo ari isnin mesti budak opis dah tau muka mcm mna..hihi malas makeup :)

mama maman aka yana said...

mama lg fail... mmg tak mekap pun... :-)

Cintaku Tihani said...

ter-baek

Ardini Humaira said...

lama dh dni tak mekap tau since preggy. sebab pembawakan baby boy kut huhu

gamepoint amd said...

sungguh simple make up itu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger