Darlings

Saturday, July 7, 2012

Dress pilihan hati

Dok sebok menguap, tiba tiba offismate tunjuk blogshop yang jual barang lagi murah compared dengan yang lain. Terbeliak sat mata. Tapi kualiti tu aku tak tau la macam mana kan. Sebab tak pernah shopping lagi. So, sebelum aku suggest kan dekat kaurang. Tunggu aku shopping dulu, check kualiti dulu. Baru aku buat review. Okeh?
 Honestly, sekarang aku prefer dress, lepas tu sarung aje cardigan or blazer. Sangat comfy. Kadang kadang rasa bebas bergerak. lagi sopan. So, aku banyak habis kan beli dress . 

Dress yang aku pilih bukan nya yang mahal pun. Range harga dalam 30-45 hinggit macam tu je. Kalau ada yang termahal pun sebab beli dress yang long sleeves . Tak pun beli dengan poplook.Memang  Puas hati. 

Okeh. kaurang? suka dress?


 

21 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis prefer long dress number 2 tuu

Ezy Chiaki said...

suke dress!

saharinasaharudin said...

rin bru nak try pkai dress.xtau la sesuai ke x :) but seriously, rin loves to see girls wearing dress.look soo cute & polite :D

Wanie-san said...

if lya nak beli online baju2 mcm tu try tgk website veofashion.
harga murah compare yg lain. wani n kwn wani kdg2 beli kt situ je.
pastu pastikan material tu apa yg lya xpect. kdg2 nmpak mcm chiffon tp sbnrnye yarm material.
dress pon jauh lbh murah compare website lain.pdhl benda yg sama tp dia leh jual murah.:)

vanilla said...

hye lya =)...me too..suka dress..plg byk collection form poplook lah..setiap kali diorg update new dresses mmg rambang mata kan..hehe

hazanis said...

kalau lah duit banyak..macam2 dress boleh beli...huksss *nafsu....

Ardini Humaira said...

celonotnye kalo dapat shopping dress... hehe.. kene tunggu after deliver nanti :D

marfieyra said...

pun suka dress. lagi senang nk pakai. n lagi sopan esp untuk kita2 yang bertudung :) cantek gmba dress yg second tu :) love it!

hanabunga said...

Beli kat sally shopping eh? :)

gdsbnga said...

dedua omey omey ^^

Indah Mulya said...

love dresses/maxi! best la sis..salu pkai cm sis gak, men rembat cardi je..da setel, xyah pening2 =]

cik najihah said...

sy selalu pakai singlet sarung dengan cardi je. huhu simple

Rara Nasiha said...

suka yang no dua tu. cantik sangat ! :)

mama aryan said...

dress memang cantik,tp akak ttp pakai jeans lagi..huhu

onie said...

gambar yg no 2 tu pilihan onie,onie pon suka dress sekarang ! :)

fifie said...

Hukhuk. Tak suka sangat dress, pasal nampak macam ermmmm "jangoks". Haha. Fie lagi suka pakai skirt atau palazzo.

Reensyarinie said...

suka dress..selesa dan menutup aurat kan...yg penting tak panas.hehe

O'gosh said...

akak suka gak dress..tapi selalu nak beli mesti pendek x lepas bukulali...ada cadangan x dress2 yang labuh and x sendat sangat nak beli kat mana...

Maria Menado~ said...

kite rendah la lyaa.. dress tu biasa lyaa beli panjang die macam mana? takot nak beli, takot terpanjang.. :P

Hariz said...

no 1 nampak lebih rangi. hehehe

http://profhariz.com

O'gosh said...

lyaa...tinggi akak 165cm...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger