Darlings

Tuesday, July 31, 2012

ICT Dulu & Sekarang

Sebut ICT pun orang dah tau kan. Aku start p ICT ni masa mula mula bukak, masa parking free, masa ada lampu semata mata , tak do mainan maacm sekarang ni, Siap ada snow walk bagai ni. 

Nak buat ala ala genting laa kot. Tapi versi kurang best sikit lah sebab tempat pun bukan ler besar sangatttt. Aku tunggu jugak ler kot kot ada space shot jugak kan. Boleh try versi ICT pulak. Mencabar ke idak. Yang pernah aku try roller coaster yang tak berapa mencabar tu. haish bosan tahap gaban .

Masa ni masuk free, yang ada pun lampu semata mata, tapi tetap kenangan manis sebab sambut new year 2011 dengan cik fifie.
Dulu, tiap kali p  ICT, mesti aku tak stay lelama punya. Sebab panas derrrr. Tak sanggup aku nak bertahan lama lama. Tapi tu bertahun yang lepas lah. Lepas parking kena bayorr. Tak kan nak dok 10 minutes jek. Terpaksa lah dok lama sikit. 
 
 Bagi orang yang suka bergambar, snap snap bagai ni confirm suka datang.
cun kan kalau photoshoot kat sini.

Snowwalk ni pat puluh kali aku nak masuk sebab mahal sangat. Bagi aku ler. bagi kaurang murah kotttt

All pictures credit to Mr Google.
 Amacam ? teringin nak p ICT lagi? Buat masa terdekat ni tak lah. Agak kebosanan. Tapi kot kot umi aku datang lepak sini , boleh ler heret dia sekalli p ICT. 

Kaurang suka lepak ICT?
 

31 comments:

piko pink said...

skrg dah kurang dah lepak sane...jom la lepak skali..ahhaa

Maria Menado~ said...

tak suka Lyaa... parking mahal. tempat tu panas, and depa dok kata nak maen snow walk tu mahal and yg ade ais batu blok. hehe.. pernah pegi sekali, tak teringin da pegi lagi.. :P

~misshuny~ said...

hani xpenah berkesempatan lg nk g ict...hehe...

MizzTina said...

dulu atau skang, akak xpernah g lagi sbb mcm xberminat...

MiaJie said...

kite xpernah pon pergi ict :(

Cik Rongoks said...

ika baru sekali je g ict. tu pon tahun lepas. hahaha

Ardini Humaira said...

ngeee sian dni tak penah merasa g ICT :D

cik najihah said...

sekarang mcm dah x bes je

nuruashia said...

nuru bru pergi skali..tu pon mse trip tyme dip dulu..lame dah ahahahah..
tyme tu tmpt snow ru xsiap agy ehh..
teringin gk nk g,..cme xsmpat n jauhhh :P

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. BESTNYE P ICT KAN KAN .. DULU DAN SKNG MEMANG LEN TP NAME TETAP ICT .. EKEKE ..

DEQ PEGI SEKALI JE .. PASTU DA XPEGI2 .. KESIAN .. HAHAHA

cik hani said...

Sama la..oleh kerana rumah sewa selang beberapa blok je dr ict so slalu pergi sana..
Dari lmpu sepokok shingga lmpu byk..
Time free pergi naik kereta.time parking byr pergi naik moto or jln kaki la.dkt sgt.

First pergi mmg teruja.pastu da xbest.
Jemu..
Lgpun mcm xde ape je yg mnarik slain gmes

Mimieesyeerro said...

wah . cantiknye tmpt tuu :)

SURIA AMANDA said...

x pernah pi lagi..xde masa..tp pelik la kan..akak obersea dah selalu pi...dalam negara sendiri x gak jengah...

O'gosh said...

best gak la dulu..sekarang ramai sangat...x berapa best la...

♥ Cik Zack ♥ said...

bpeluhh tiak lau g ict. panassss kotttt. huhuhu tp skrg xthu lerrr. hehehe

aniswany said...

xbekesempatan lagik pegi ICT..huu

#Happy ramadhan lya :)

hazanis said...

sekarang dah bosan dengan ICT...hiksss

gdsbnga said...

tk pernah masuk snow walk lagi T T

|| amira || said...

tak pernah pegi lagi :|

entha bila la nak terjah sana . huhu

Indah Mulya said...

tak penah smpai lg ICT neh. sadis tak sis? haha

cha said...

Dulu akak pnh pg masa parking free. Lepas tu akak buat pre wedd kt sini dgn ikea hehe. Bolela takdela best sgt pn

fifie said...

Okay terkejut baca cik Fifie. hahaha.

Boni Kacak said...

wah..bestnya..saya tak pernah masuk lagi tempat salji tu.. macam menarik je

saharinasaharudin said...

pena pegi tem parking free dluuu. hihi :)

*zafirah* said...

teringin nak pi ICT :(
anyway,suka pic yang akak share^^

http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/08/kelahiran-putera-ke-5-dalam-keluarga.html

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM tak sampai pun lagi, dear...huhu...kesian...kesian...hiks..

inche hlovate said...

masa sya pegi dulu snowwalk tu belum ade pun lagi

fara said...

Blum smpi sane lg.
Pena lalu je T.T

Najwa Fakrie said...

ICT lawa..byk lmpu2. tp x best sgt pon :]

ainraus said...

ain penah pergi i-city tahun lepas je. tu pun sebabb kerja masa internship. sighhhh. rasa macam loser pulak.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya tak masuk pun snowwalk. mahal2, main game yang 5 hengget je. hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger