Darlings

Wednesday, August 1, 2012

IFTAR - Day 11

Semalam sesi Iftar dengan officemates plus buat farewell sekali untuk salah sorang officemate. Dah dapat better offer kat company lain. So dah boleh chows ler dari company ni.

Sedih bila pikir lepas sorang , sorang yang chows. ye la. Nanti mesti muka muka baru. Yang belum tentu lagi satu kepala kan.

Tapi dah nama nya adat dunia, hari ni jumpa, Esok lusa berpisah. Cuba terima dengan redha.

Hari ni aku betul betul tak larat nak karang ceghita dongeng ke, ceghita realiti. Out of energy. Aku rasa kena permisi dulu. Permisi dong.  Nanti kita bebel tak ingat dunia len kali.

See u next entry. chowssss

Lepas bukak puasa, taram lagi kek? memang tak daya, masuk mulut 2 3 suap, terus stop.
Mr Razman , Ikan tu lagi penting dari camera okeh.

US










21 comments:

nuruashia said...

kek sedap..ikan pon nmpk sedap..
hmmm tgk jam..aiyaaa bru pukul 2.. :(

Taz Jaafar said...

Hye lyaaa! Hihi. Lama dah tak blogwalking. Ingat kite lagi? :p

MiaJie said...

meriahnye iftar :D

SURIA AMANDA said...

bestnya berbuka ramai2

cha said...

ni tak payah sahur pun takpe sebab dh kenyang haha

cik najihah said...

sedapnye kek atas tu..

hazanis said...

kak lya, bestnya dapat berbuka dgn en. tunang..:P

O'gosh said...

sabar eh..sekarang kan macam2 ada nak men'dekat'kan kita....tgk..kat blog pun kita bole dekat2 jumpa hari2...

ஜ miss klanika ஜ said...

kek seketul . nak sikit ?

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah, sedapnya semua makanan tu.. nyummmyyyyy... farewell to officemate sis tu.. ^.^

LubLy said...

bestnye dpt mkn-mkn mcm nieh kan..:)

|| amira || said...

iftar ramai-ramai memang best !

Rara Nasiha said...

betul. nak jumpa kawan satu kepala bukan senang.

fifie said...

Lyaa ore kelantan ke ? Awat tak habaq. Hehe.

ainraus said...

meriahnyaaaa! nak kek tuuuu. nampak macam sedappp je . hehehe.

nur anis said...

bestnya berbuka ramai-ramai..meriah..:)

Kesuma Angsana said...

wah meriah sungguh ye!. Salam perkenalan dari KA n dh follow u 2055

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pasti mesti sedihkan..

aniswany said...

aaa..sama ah,semua membe2 opis dh benti keja kt opis..wuuu sedey ahh xde geng..kita ja xbenti2 lg nih

dhiashahida said...

jumpa kengkawan bawu yg lama tu tetap dihati xbleh ganti..:)

man said...

banyak makanan itu..heheh

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger