Darlings

Tuesday, August 7, 2012

Awesome Weekend - Trip To JPO

Weekend yang awesome seperti biasa walau pun di bulan puasa. Nak lagi awesome bila sama sama cari barang hantaran. oh kawen lambat lagi tetapi semangat waja cari barang. Biasa lah. Tak nak kelam kabut kata nya.

Sesi nak membeli belah dekat JPO ni dah lama di plan. sebelum puasa lagi kot. Then hari ahad lepas berjaya jugak merealisasi kan harapan ni kan. So dah tak jadi harapan dah lerrr. Mr Razman bagi cadangan, gerak dari negeri sembilan lah sebab dekat sikit jarak nya. So, boleh ler bukak puasa dengan mak sekali.
wearing sallyfashion punya dress covered by leopard cardigan. pun dari sallyfashion. gambar full memang tak de. busy shopping sampai tak de gambar. sedih!
Gerak dari negeri sembilan pukul 10 pagi so sampai lebih kurang pukul 12 lebih. Betul betul speed. Nasib tak jammed kan. Parking pun senang kat JPO ni.
Sampai sampai je teruja. Sebab tempat cun!

coach punya sale tak hengat. Gua pandang dengan hati yang panassss.
Review aku? tempat ni menarik habis lah. Rambang mata. Masuk sini sale, sana sale. Nak lagi best Levis, Cotton on, Coach, Pedro, Bonia, Carlo rino, Fossil, sale gila gila punya. Nasib ler tujuan aku datang sini memang nak beli barang hantaran.So, tahan perasaan ler nak shopping baju bagai. Bersabar je lah tengok baju guess . Focus pada benda penting saje.

Sesi membayor baju raya Mr Razman. Ini nasib tak de ramai sangat, kalau kat sogo ni mau nya macam sardin . ye dokkk
Okeh ni dua dua barang Mr Razman. Barang gua, gua sorok kat sebelah. Surprise kata nya. weeek lah!
Selesai sudah sesi membelah belah. Pukul 5 gerak balik. Kaki dah naik lenguh.

Hari isnin gerak balik shah alam, paksa Mr Razman singgah Plaza Alam sentral kejap sebab nak usha jugak baju raya. Finally. Berjaya jugak grab satu yang sesimple yang mungkin sebab aku tak berkenan yang glamour bagai ni. Mood tahun ni nak yang simple. So ambik yang plain gitu. Puas hati.

Conclusion nya. Weekend aku berakhir dengan jaya .
 Dan tak lupa

 Special Thanks to him

35 comments:

cha said...

eh tunang lyaa org n9 ke?

akak tak pnh sampai lg JPO ni. taknak pegi boleh takut tak terkawal nafsu haha :p

nur anis said...

bestnya shopping...:)

MizzTina said...

mmg puas hati klu g jpo.. sgt besh!!

gdsbnga said...

ehem tak sabar nak tengok awak kawin :3 hihi

ros_reeza said...

oh..dah mula membeli hantaran ye...
dah dapat baju raya?.. Ros ni belum lagi... huhuhu

Mohd Najib said...

wahh..shopping kt JPO..
kalau nak wedding photoshoot kt situ pun cantik juga..

~Sweet Honesty~ said...

wah bestnya dia bersoping sakan .. sweety lom ada kesempatan lgi nk beli belah bagai ne..huhu

Cik Rongoks said...

bestnye shopping ! ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

awal2 puasa hari tu pun dah ada orang shopping raya, senang, nanti tak payah sesak2 dah :)

Maria Menado~ said...

Lyaa awesome, kite fail. haha.

Mila Ahmad said...

perghhh macam best jerk.

nuruashia said...

wawhhhh...bestnyaaa dah nk kawen uhuk2 ")

AmyZana said...

bulan June yang lepas kita pergi dgn parents tak dpt beli ape2 pun. tgk jer. only my mum dgn dad je yg shopping. sedih sgt sebenarnye. pulang dgn tgn kosong T_T

najihahfara said...

wah suke bershoping ye

The ShomeL TwinZ said...

bestnye dia dpt jln2 beli brg raye ngan cikhatidia, hihihi..

cik chinta said...

klo da spi jpo. kompom cecah 4 angka. ha8, berantu btol situ

✿Lady Ainaa✿ said...

bestnya pegi dengan buah hati... cool, ^~^... cantiknya pemandangan kt situ, macam kt oversea... 0.0...

♥ Cik Zack ♥ said...

wah wah shopping sakan ye. yayy dh ade bju rye kan ? sep2 sikit. heeee ape tu ambek gmbr stgh2 jer ? hehehe :D

msredcheesecake said...

shopping sakan mmg best.... senyum je...

SURIA AMANDA said...

hehehe...agenda yang dah lama x buat...

asfira aminuddin said...

i teringin nak pi JPO ni jugak. tp i dok Ipoh mmg jauh la nak ke JB kan babe? hihihi. btw cari brg hantaran awal2 so that nnt tak kelam kabut :)

HEMY said...

Tuddia shopping smpi slatan,ke s.alam plak lg.hehe

Rara Nasiha said...

betul-betul. prepare awal-awal nanti takla kelam kabut kan. JPO ni tak tau pulak. first time dengar.

DayaMohamed said...

bestnya shoppingggg !! :D

hazanis said...

cari brg hntaran kawin?mesti xlamo doh tuh kak lya..hehehe

fifie said...

Pleasee la lyaa, arghh stress nak shopping jugeeeek*ngada. Haha.

aizadalias said...

teringin nak pergi.. tapi jaunye lahai...haaha

E'in said...

eh eh eh.. awak turun johor x habaq mai nooooo

cik nana said...

oh JPO mmg ohsem. dah pergi mase awal2 bukak dulu. pehh lagilah sale sane sale cni.

putryteya said...

bestnye shopping ngn tunang die . buka pose ada mak sekali ? sweeet ~

cik hani said...

Kite xpnh sampe sane..
Hope dpt jgk g situ..

Byk ke shopping hntrn?

Maya Lisa said...

alaaaa kak ! nak tengok gambar penuh bajuu :)

|| amira || said...

macam best je shopping kat situ :o

O'gosh said...

waa...kalo akak dah nangis tgk sale tu..haha

cik yuyu said...

wahh bestnye berjalan ye.. huhuhu bila kawen?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger