Darlings

Friday, August 3, 2012

Yeaaaay Shopping !

Kali ke 2 shopping dengan Sallyshopping. Memang meriah habis sebab rembat 5 items terussss. Free postage punya pasal kan.

Bila dah dapat barang, rasa terus nak balik rumah sebab nak testing baju fit ke idokk. Kalau beli dress takut ler jugak ter senteng. Al maklum lah. Nampak kat website labuh je. 

Dress yang sebelum ni pun tak sempat pakai, lagi mau rembat yang lain. Aku rasa dah boleh buat stok raya. Amacam kalau pakai dress time raya? Pelik tak orang nengok?

31 comments:

sYiRa LoKMaN said...

ni bukan ketuk ketuk ramadhan :P
ni intai intai ramadhan ..hehee..singgah sini !

~Sweet Honesty~ said...

pakai dress d hari raya lain dari yg lain..sweety pun nnti pakai dress je d pgi raya..huhuhuhu

cik chinta said...

xpelik. tp beter kn gak tu bli bj kurung, br npk mnis..he8

gdsbnga said...

bak satu mana yang tak mahu ! hihi . banyakkknyeee beli !

E'in said...

eh xbelanje kite pung.. heeeeee

zera eira said...

banyak nya! cemburu pula. hehe

hazanis said...

pkai dress time rayo..okey gop..hehe

nuruashia said...

amboiiiiiiii rembat 5 terus :P
serius laa tu semangat nk raye ehehhe

lelamaisara said...

pelik..tp oki je..huhuuuu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

waa banyaknya beli. confirm glamour la raya ni :)

man said...

banyak beli..hehehe

Nurmujahidah Ismail said...

bleh je,, orng dah cantik pakai ape pun cantik gak,, hhuu

Masha Meisters said...

meriah sampai 5 kau...hehe...pakai je la as long as u pakai baju...hehe

Nizam Ijam said...

pergh... shopping raya... nie jeles nie..hehe

AmyZana said...

Tak kot. Biase2 jela~ lawa apa pakai dress :)

✿Lady Ainaa✿ said...

wah wahhhhh... syoknya! meriahlah raya sis kali ni, amin..^.^

putryteya said...

huhu , tak pernah pulak teya shopping online . nak nengok baju ape beli tu ~ :)

Aweyn said...

x pelik pun. kita pun pakai dress juga raya nnt. insyaAllah ;)

fifie said...

Tak pelik pun lyaa, sekarang kan penggunaan dress dah meluas. Amboiii untung ore kijo doh, boleh sopim tanpa belek beg duit. Arghh*jealous.

Mia Meymi said...

amboiii..byknye shopping..:)

inche hlovate said...

tak pernah pula sya pakai dress time raya haha tapi kalo nak pakai buat don't know je la apa orng nak kata janji kita tutp aurat kan..

ainraus said...

kalau dress tu cantik and sopan, mesti nampak menawan di pagi raya. ;)

kajaharuna said...

wow!! shoping online raye ehh..

O'gosh said...

lyaa kene buat review ni sbb akak tkt dia lawa kat badan saiz kecik je...

Ejam said...

skali bukan senteng, tapi ketat.. lalala~~ dah nak raya. ketat pula.. ehehehe

The ShomeL TwinZ said...

dress mmg trend skrg kot...suke pkai dress :)

widiea azira said...

wahhh dh shopping rupenye. .hheh

Aida Azryn said...

hamboih! shopping sakan nampak? ;P

Cik Kiah said...

Opkos tidak! bia nampak diff dari yang lain... saya pun prefer dress... =)

RaeAbigael said...

nice! love it! cool blog ;))

visit my blog? http://raellarina.blogspot.com
and if you like it, feel free to follow ^^)

gigiAriEma said...

cantik tak?
nk tengok. nak tengok.. hehe.
mna tawu kot nty gg bole shopping pulopp. :P

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger