Darlings

Monday, August 27, 2012

Happy Belated Birthday Lyaa

Salam 9 Syawal. Kira aci la kan wish kat diri sendiri. Sebab semua orang dah wish kat Facebook, twitter. Sekarang wish kat blog sendirik pulak.

Hupdate Entri birthday dulu , Entri raya sila beratur diam diam. Dah ada mood baru update.

Syawal Ke 7. Turn beraya Family belah Mr Razman. 

Masa on da way dari Negeri sembilan. Adik Mr Razman call. Mr Razman buat loudspeaker. Agak terkantoi sikit pasal surprise birthday party ni. Tapi aku rasa macam tak excited. Sebab aku rasa Mr Razman tak ambik part. So buat dont know je even dah tau. 

P beraya rumah Pak long Mr Razman. Sampai terlupa dah pun birthday party yang dorang planned.

Dalam pukul 9 lebih, bertempat kat rumah Kak ngah , Seputeh. Tiba tiba Mr Razman keluar dengan Cake pinky comel gila ni. Oh my, memang rasa surpriseeee sangat . Sebab tahun tahun yang lepas Kitorang celebrate beli cake satu slice je. Sebab dua dua jenis yang tak suka makan cake sangat.

Thanks a lot pada yang terlibat.
 Mr Razman.
 Kat sini nak mintak maaf secara terbuka sebab ingat kamu buat buat tak kesah langsung pasal Birthday Lya. Pandai cover line. Dalam diam rupa nya.

Cik kak ni menangis teresak bila tengok Mr Razman bawak cake. arghhhh. Tak tertahan.
Memang sebak habis masa sebelum tiup lilin. Sebab. aku dengan Mr Razman bukan nya dah kahwin. Tapi rasa betul betul dah jadi part of their family. Sangat terharu lagi bila Mr Razman cakap terima kasih sebab boleh anggap family dia macam family aku sendiri.

 So, harapan aku sangat lah tinggi agar hubungan ni berkekalan sampai ke jinjang pelamin. Aminnnn.

  
Tu dia sepupu sepapat & adik beradik
Selamat Hari Raya Dari Kami. huahuahua.

 Dan tidak lupa

Thanks jugak pada customer aku yang caring gila. Buat delivery lagi sempena birthday aiii. Choc hari tu pun tak sempat makan. dah dapat yang lain.

45 comments:

cha said...

huhu pandai berlakon kan patotla lya update ms bday tu mcm sesedih sikit huhu

happy belated bday lya semoga cinta berkekalan smpai bila-bila ok. kawen jgn lupa jemput akak. kek nogori dokek je akak boleh la poie :p

O'gosh said...

Wah best je ada gak nak buatkan surprise birthday party....akak haritu (23 ogos), hubby tgg kul 12 malam then wish happy besday je....tapi hadiah dah claim awal2 la...huhu

cik nana said...

seprise dari yang tersayang tersangatlah best-best-best. boleh menangis teresak2 di buatnye ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

happy birthday!!! panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan :)

bukan sampai ke jinjang pelamin tapi kekal sampai akhir hayat. amin....... :)

MizzTina said...

happy belated birthday lyaa.. suke lettew

Shazwani Ramly said...

wahhhh, happy belated birthday kak lyaaa. sweet je baca. haha. nice kek.

shaFazie said...

happy belated befday lyaa...

nur anis said...

happy belated birthday..:) bestnya dapat surprise..:)

aniswany said...

hepy belated beday lyaa :)
may Allah bless youuu

gdsbnga said...

happy belated besdayyy Lyaaaa ! hihi

aliza zeke said...

hapy befday dear :) kite pun doakan semoga hubungan lyaa ngan mr razman berkekalan selamanya :)

LubLy said...

so sweeeeeeeeeeetttttttttt..

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh...happy bufday Lyaaaa... May Allah bless u and ur family... Cantik betul kek tu...hehehe... ena turut tumpang gembira

hazanis said...

kak lya, bestnya ada tune romantik gituh..hehe btw selamat hari lahir n selamat hari raya kak..:))

boni kacak said...

wah...so sweet.. hehehe..

selamat hari lahir ye lyaa.. semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan kebahgiaan hinggalah ke akhir hayat bersama pasangan..

Maria Menado~ said...

wah! Happy Belated birthday Lyaaa... suweet nyer. saling menerima. mua berkekalan hingga ke syurga hendakNya.aMINN..

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hepy belated bday lya :)

Cik Suheela said...

dapt choc dr customer???wow best gittewww....cantik nya kek besday lyaa..sweet gittew sbb ada rose tetepi dia..

syAzAnA said...

Aminnn!

Happy belated birthday Lya. May Allah always bless you always.

Kawen jangan lupa jemput taw! :)

fifie said...

Happy Birthday Lyaa, sweetnya korang. InsyaAllah akan ke jinjang pelamin dan kekal hingga jannah. Amin.

Leadership Developmant Training said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Nizam Ijam said...

hepi bday... wah sakan2 :)

selamat hari raya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday sis..

cntikla pinky kek tu... beshnyaaa.

Myra Jay said...

Hheeee, happy Belated Birthday..

Dan moga hubungan korang ke jenjang pelamin ye ;)

~ As ~ said...

Selamat Hari Lahir, semoga sihat selalu dan diberkati Allah. Amin.

fa said...

selamat hari jadi.. :)

fatin hanani said...

waaa best gila ada besday party hehe..
bagus lah ada org caring macam tu hehe..pandai Mr. razman cover line kantoi kan hehe
apa pun Happy belated besday ^_^

♥ Cik Zack ♥ said...

awakkkkkk !! happy bestttdayyyy :)))) hehehehe

ain vanilla said...

waaah ..
hapening je tengok . hehehe
BW SINI
dah follow ^^

selamat hari rayaa

ain vanilla said...

waaah ..
hapening je tengok . hehehe
BW SINI
dah follow ^^

selamat hari rayaa

ain vanilla said...

comel sangat header tuu .
suka3

fara said...

Happy Birthday Lya!!!
Canteknyeee kek birthday tu! :)

dyabunga said...

happy birthday..cantiklah kek tu..so sweet

msredcheesecake said...

amin...

HB lyaa....
n
selamat hari raya maaf zahir batin

Liza Razak said...

happy belated birthday !! bestnye mr razman buat surprise :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy belated besday buat lyaa :))

bestnya ada suprise party..



nadzirah sofia said...

bestnya...btw, happy belated bday :)

Uncle Lee said...

Hi Lyaa, you have a beautiful name.
Many happy returns of the day. Happy birthday.

A birthday is just another 365 day trip around the sun, so put on your YSL sunglasses and enjoy the trip....
And keep a song in your heart.
Selamat hari merdeka.
Lee.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

hepi belated bufday sayammmmm
wah surprise giler khen
ingatan tue penting
terasa diri bergituew berharga wahhhh

nurul cHempaka said...

waaaah! lawa nye cakeeee!!!!!jelez jelez!

The ShomeL TwinZ said...

happy besday lyaaa :)
sowy lmbt wish..

N.Aima K said...

Happy Belated Birthday dear..cantik baju u i loike

zera eira said...

wahh, happening sangattt! btw, happy belated berthday sis! :)

sorry lama ta bw sini. :)

merahitujambu said...

cantik kek awok

azalia hjsalleh said...

cutenya cake diaaaa =)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger