Darlings

Tuesday, August 14, 2012

Mitsubishi Asx

 Last saturday masa time nak blah dari office, officemate aku panggil suh test asx new model.Daripada dulu lagipun memang aku dah jatuh cinta habis dengan asx ni. mana tak jatuh cinta, cun habis. most suitable untuk perempuan, lagi lagi yang katik katik macam i neh, tapi harga pun cun babe.

                                                                
Amacam? Handsome kaaaaan.  Bawak pun syooook je sebab harga pun syoook. Kita mampu berangan. 10 years in future mana tau mampu. Ye dokk.

Artis perempuan pun kebanyakan suka pakai kete asx ni.. Masing masing pilih Asx sebab nampak elegance kot. Yang laki macam Tam, Fizo, Akasha, memang pilih Lancer laaah. 

oh sebut pasal lancer. Lancer sportback memang mengancam jiwa. Harga pun lebih kurang Asx. Bila sebut lebih kurang tu makna nya. Kena berangan lagi laaah.

Verangan verangan.











36 comments:

Maria Menado~ said...

dop pe Lya.. jejak kaki kasi berkat.. seksok mana tau rezeki melekat.. kite tak tauu.. surprise. :)

cha said...

Haha berangan dulu lya. Nanti ada rezeki kejarla impian tu amin :)

SURIA AMANDA said...

kumpul duit..kerja kuat..insyaallah dpt pakai..

The ShomeL TwinZ said...

wahhh bestnye dh test drive kete mitsubishi asx.. berangan dlu takpe, insyallah mane la thu rezeki Allah nak bg, next rye dpt pkai, hihihi..
(gurau2).

najihahfara said...

walamak.mau tido dalam kete tu huhu

gdsbnga said...

walau macam mana pung volkswagen beetle tetap di hati :3 hihi

zulhilmi tempoyak said...

perghhhhh...

perghhhhh....

kje sni ke..??

perghhh...

✿Lady Ainaa✿ said...

sgt macho!!!! sedap tak bawa dia sis??? macam besar je, tak berani nak drive yang besar besar lagi... XD

nur anis said...

perghh...kalau dapat ni..syoknya..:)

♥ Cik Zack ♥ said...

verangas itu perluuu ! :) angan2 mungkin akan menjadi kenyataan. sape tahu kan ? hikhik :D

LelakiSemalam said...

berangan lama2 kenyataan..

namasayatihah said...

ape lg..beli laa..heheh

Shazwani Ramly said...

kak lyaa mmg nampak ohsem :) hehehe. kereta pun cantik.

syAzAnA said...

Tertarik betul. takyah pakai kunci, tu yang mahal tu.

fifie said...

Yuna pun drive asx. Untung la muda-muda dah drive luxury car.

boni kacak said...

wah..mesti bestkan bawak kete ni..

cik nana said...

cunn lahhhh. nak pakai nye, uhuk-uhuk lah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dpt besh ni kan.

CikMai said...

takpe berangan dulu, nanti jadi realiti.aamiin~

N.Aima K said...

salam singgah..comelnye header kamu ;)

Errah said...

wow..smart habis..tp tulah kene kerja keras dlu br leh dpt..skrg dpt berangan je la..hehe

man said...

xpelah angan dulu lepas baru dapt miliki..hehehheh

Hans said...

tunggu apa lagi?
angkat la sebuah
hohoho

chui ™ said...

berangan tu yg seronokkkanhdup :)

E'in said...

untung aaa die dh dpt merase..

RealNS said...

really ? NS ade lesen tapi tak pernah try bawak kete . T___T

NS minat Rush :P

Myra Jay said...

Takpe berangan, at least merasa gak test drive..

Mana tau angan2 jadi kenyataan nanti ke ;)

teha said...

smart laa kete tu.. hee :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya mampu tengok je. hehe

dyabunga said...

mmg cun..tergoda 5 minit tgk kete tu..haha..tpi hanya mampu berangan juga.

auni shahira said...

xpe verangan2 pun..hehehe

asfira aminuddin said...

you mmg suke kereta besar besar eh? hehe. mmgcantik but i tak suke sgt sbb susah parking. kumpul duit beli! :)

Izzatie said...

Nice car . Kalau perempuan bawak , sure nampak gagah :D

azalia hjsalleh said...

x salah pun verangan..
manalah tau nanti jd kenyataan =)

Mohd Azzaiherin said...

nak bli kete asx ke ?? masyuk dah erk ???

zera eira said...

wahhhh, mewahh tu. btw, nampak elegant la gmba last tu. outchh!

cepat2 la sis pon pakai. :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger