Darlings

Saturday, August 11, 2012

Baju Raya by Nurita Harith

Baju Raya design by Nurita Harith ni memang elegance habis. First time tengok pun dah jatuh hati. Aku lah yang jatuh hati. Kaurang mungkin taste lain lain. Tapi buat masa sekarang ni tak mampu milik lagi sebab banyak lagi commitment lain . Kalau gaji 5k above Sebulan boleh ler nak merasa beli.

Tapi setakat nak cuci mata. Sila kan.

Siobhan
 Dusty pink ada favorite paling teratas dalam carta buat masa sekarang.
Sahara
Kate
Pastel color macam ni. argggggggggh. Migrain nengok.

Ivy
nice combination
Annalise
Marie
 Mint color memang tengah In kan sekarang. Trend habis plus aku memang so in love dengan design macam ni.

Sebelum ni, aku memang noob habis sape Nurita Harith ni kan. Punya lah tak ambik pekembangan pasal designer. Padahal dah jumpa dia depan depan masa wedding Kak ngah a.k.a Sepupu Mr Razman hari tu. Baru ler tau yang dia tu bestie Kak ngah. Tak silap aku baju wedding kak ngah pun design by nurita agak nya.

Baju baju kat atas tu, jangan tanya harga dengan aku. Sebab aku memang tak tau & tak berani nak tanya harga..

40 comments:

cha said...

Sumpah lawaaa :D

MizzTina said...

yg last tu cntik!!!

Mimieesyeerro said...

hee. comel lah design dy . seriously mie cakap . trutamanyaa yang nama Marie tu , boleh buad baju sanding kot . hewhew :)

Hawa said...

betul..cuba tgk yang hatta dolmat pulak..ehhehe...apepun thanks krana sudi follow blog saya

nur anis said...

yang last tu,...cantiknyaaaa...

nuruashia said...

yg last tu lawa bebeh! eheheh.. cun habesss

fara said...

Cantek2 kan koleksi die.
Suke sgttt!
Tp mesti xmampu. hukhuk~

ieda said...

wow cantik2 .. tapi biasanya org yg badan comel boleh lah koot ngan koleksi nie ;)

ps ; adik lepasan UCSA ke ?? program ape ?? dan skrg tgh buat aper di KL ??

teha said...

comel nyee baju yg last sekali tuu !! nak2.. ahahhaha !

gdsbnga said...

kite mmg tkalah nak merasa baju macam ni . bile nak kje niiiii :( haha

Shazwani Ramly said...

cantik :)

LYAfrina said...

WAH..WAH..MMg cun bangat.. tp kalo nk pakai x kot..sebab nmpk glemer skit.. tp ok je kalo y berani berfesyen

fifie said...

Ahaksssss. Fie tiru design dia lah untuk baju raya fie. Sebab tertengok dalam majalan Wanita rasanya. Yang dua dari gambar tu, Scha pakai. Untung la artis.

Adrina said...

Perghhh, stress gile tgk color2 pastel camnih. Terguda!

kajaharuna said...

sekarang memang trend mcm tu..
cuci mate je mmpu..

The ShomeL TwinZ said...

cantik2..ble laa rezeki dpt pkai bju cmto kan, hihihihi. suke yg last tu...

boni kacak said...

agak2 kalau saya yang pakai, menarik tak?? ehehehe

Nizam Ijam said...

cantik2 design semua :)

Dezee said...

Yang moden itu sesuatu yang fresh Yang klasik itu lebih menarik hati..dezee yang kata. XD

Penyuluh Perikanan said...

baju-baju ini cantik sekali,...sungguh cocok buat wanita..

cik chinta said...

x mcm pompn melayu akhir lak pki bj ry gtu. ha8. mcmla kite pki bj kurung =p tempah bj pesen gak. ha8

Hans said...

mesti riban2 nih
hohoho

asfira aminuddin said...

wau babe cantik sangat baju yg last tuh! i sukewww sangat! :)

Myra Jay said...

Kalau lah cheq ni sekurus model2 atas tu, konpem rembat 1 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt suka yg last sekali tu.. mcm yg scha pakai aje tgk..

dyabunga said...

cantik..kalau dya msti xsesuai pkai mcm ni..hihi

fya zainal said...

Sy paling suka sahara ngan ivy tu cntk sgt2

SURIA AMANDA said...

bukan setakat leh buat baju raya..baju kahwin pun boleh ni...

Ejam said...

suke yang ivy tu. nak beli la 10 tuk istri nanti... :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi glamour2 sume baju raya ni, saya pakai baju kurung je :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestie kakak tuuu..bolehla dpt harga spesel hehe..

E'in said...

yg 1st and last cantik.. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

seriusly cantik!!! kalau dpt grab one, xtau la nk gmbarkan di hati... sure pkai pergi event2 yg up2 je.. wakakaka

gigiAriEma said...

cantk nye! cantek nye! canteknye1 nanakkk. huhu. tp.. tapi.. tapiiiii

Maria Menado~ said...

cantik. baju raya lyaa macam mana la taun ni? kite tak beli lagi.. sobsob~

N.Aima K said...

cantik!!!!

RealNS said...

tp kan sis , bukan org tau pun baju kite tu mahal . sob sob T_T

azalia hjsalleh said...

baju dia mmg class!

Adila Amalyna said...

Cantik sangat baju ni! :)

Dear, ni URL tutorial tudung macam I pakai
http://m.youtube.com/watch?v=KF3LBvQDZyI

zera eira said...

design yg last tu super ohsem.

ohmyygaad, can i get one pliss? :O

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger