Darlings

Thursday, August 30, 2012

Edisi Raya 2012

Update entry raya terus terjah ke Raya Kedua Ehem. Skip lah senang ceghita. Sebab tak do ceghita menarik pun untuk raya pertama. Routine ziarah menziarah mak cik mak cik sekalian masih berjalan seperti tahun tahun sudah.
Cuma yang beza tahun ni agak rabak poket sebab kena bagi duit raya kan. Bukan takat anak anak sepupu , mak cik mak cik pun kena bagi jugak. Nenek sekali. So. Sekarang ni pejam mata je nak shopping. terpaksa tahan napsu .
.
P raya rumah cik ayu jazari
Simple outfit on second raya. Kata nak baju raya yang plain. memang dapat yang plain lahhh. Harga je tak berapa plain. Tudung p rembat last minute kat pasar sajekk. Harga murah lagi berpatutan.

Aku rasa baju ni dah tak berapa nak muat dah gamak nya sebab sepanjang raya melantak tak hengatt.
p wedding kakak pada ex schoomate.








Third Raya



Baju raya pun sesimple habis. tengok selipar raya. glamour gitu. Pakai flip flop yang dah uzur tahap gaban. Merempit punya pasal kan. Tak kan nak glam glam. Handbag tu pun pakai sebab nak sumbat hp yang gedabak plus duit duit raya. kalau bawak purse je. mau nya aku tinggal barang merata. So handbag is a must!

lagi ceghita raya? aku tak de mood actually.

Nanti rajin. aku update lagi. kalau tak, kita tutup ceghita raya.

Babaiiii.

29 comments:

MizzTina said...

meriahnya..akak xsmpt beraya dgn kwn pun.. sedey!!

asfira aminuddin said...

cantik babe baju raya you. tu laaa i rasa raya mmg i pon makan banyak. takut bnyak baju tak muat kan. hehehe

najihahfara said...

meriah raya die kan

CikMai said...

baju simple, tetap gojes.cayalahhhh

sally wanny said...

lawa la baju raya ke 2 tu

Maria Menado~ said...

cantik baju Lyaa yang first tu. hehe.. cite la lagi. Lame xdengor cite Lyaa~

hazanis said...

kak lya...kim salam ko kak ayu..:)

♥ Cik Zack ♥ said...

simple itu menawan lyaa ~~ wehoooo selamat aghi ghayooooo :)

ain vanilla said...

hehehe . comelll

boni kacak said...

hamboih2.. dah seronok beraya macam tu pun masih tak ada mood lagi?

Shazwani Ramly said...

kak lyaaa, even simple tapi tetap comel :) cantik lah. selamat hari raya.

gdsbnga said...

kite dh lama ttup ceghita ghaye . haha

O'gosh Iskandar said...

Cantik je bj lyaa....akak suka sgt...

Ain Dzaya said...

boleh tahan sakan jugak ea beraya :">

Saya dah lama 0-0 dengan awak la :')

The ShomeL TwinZ said...

wahh raye kebrpe dh ade kenduri tu...hihihi

N.Aima K said...

baju plain pn masih vogue gitu..pun i suka!!

BIE said...

selamat hari raya :))

hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

nuruashia said...

wawhhh..simple pon dah gojes la awk! ehehhe..nice ^^

cik chinta said...

comel la bj

dhiashahida said...

hai dear...selamat hari raya aidilfitri...:) ayu skali anda di aidilfitri..kiter risaukan berat badan kita yg bagai dipam2 ini..:)

cik nana said...

takpe baju gojes kalau tak muat tang perut. je. hikhik

teha said...

syok nyee die rye... hee :)

zera eira said...

baju tuuu, lawa sangattttt! seriusss!

E'in said...

yeay! mood update entry raya die dh mari..

zila manaf said...

raya oyehhh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sonoknya beraya :)

selamat hari raya & salam merdeka! ;)

zEri sAfEerA said...

hakhak hrga yg x plain 2 yg x menahan. hehe :D

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

dear, kamu sgt cantik dan manis :)
selamat hari raya aidilfitri :)

fara said...

simple but sweetttt je :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger