Darlings

Sunday, September 2, 2012

Kaurang ALERT tak?

Entry Ni Repost: Sebab sejak dua menjak ni aku tak boleh nak comment langsung kat blog yang word verification ni. Rasa nak hentak pc ni pun hadooo. Memang kedengki dengan aku tak bagi comment entry kaurang ni.So please my dear sekalian..


Certain blogger tak alert dengan benda ni. Nampak macam remeh. Tapi kaurang kena ambik berat pasl word verification ni..

Bukan apa, sesetengah orang tu jadi malas nak tinggal comment bila tengok hado word verification. Heee aku la salah sorang tu,  so, blogger. Alert dengan mende alah ni. Check balik sebab dulu aku pun tak notice tau till one day ni ada blogger tegur aku pasal ni. lepas tu baru aku tukar setting..tak tau? simple aje, meh aku ajar.
 
Dashboard-Setting  

 

 Then cari yang kat bawah ni



 Klik NO show word verification for comments




okeh? dah p buat. nannti aku rajin p comment..heeeeee







42 comments:

nub said...

den pon baru check. harhar

HonEyBuNNy said...

ya lyaa...

ila dah buat dah...

rasanya xde dah kan word verification tu..hehe

sherah said...

sherah pon tak brape nak gomar ade word verification ni

aNaYaNa said...

betul2..tgok jer ada benda alah tu trus tak jadi komen..hehehe..sbb tu kita yang trus publish jer..:)

Aeekawa said...

thx for the info :)

Chekgu Murni said...

ikut gak

reen said...

aah sis pun ade buat mase mula2 bt blog aritu..tu pun eesyaheera..adik sis yg ajr..huhu..gud info..sharing is caring..;)

cik hani said...

hani dah lama remove word verification ni..

senanggg..

hihihi

mawar (^_*) said...

link ur blog dear... =)

cik fa said...

tula..klau ada benda tu..
mesti malas nk comment org..
renyah...kan??

cik nana said...

setujuu !

nur anis said...

saya pun tension jugak bila asyik tak boleh masuk je word verification nih..huhu

Myra Jay said...

MJ pun kekadang stress kalau nak komen ada VW ni, smpai 3-4 kali mencuba tak boleh memang bengkek jugaklah ;)

zulhilmi tempoyak said...

btol2... klu yg kluar popup tak pe lg... klu yg xkluar tu..

adeh.. sakitnya ahti ini..

hahaha

zEri sAfEerA said...

huhu betol3. kdg2 3x try x dpt jugak. mmg potong mood nk komen btol la. sy ni dah la golongan susah nk verify huruf2 btindan ni, kekek :D

anyway, good effort :)

nadzirah sofia said...

aku pun menyampah gak klu ada benda ni...haha

merahitujambu said...

betul2..tp sy gagahkan jugak komen

aniswany said...

same here :) kurang semangat nk komen bila jumpa word verification nih..huhu

♥ Cik Zack ♥ said...

haaa tahu xpo. annoying gile dgn benda alah ni. kdg2 dh type2 pnjg2 tbe hilang sbb benda ni. euuuuuu mencikkk tau..

dhiashahida said...

maceh byk tuk info ni...kiter lau ader menda alah ni..lemah lutut ase..hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

percubaan yui 3x je.kalau takleh gak, cri butang "x" =)

Atiqah Wadiah said...

btol tu..x ske bila nk komen,ada word verification..huhu

asfira aminuddin said...

i setuju babe. sbb kekadang kite nak cepat semua kan. pastu bila salah satu huruf, kena loading and tulis whole over again.

ainraus said...

betul betul. kita pun rasa macam penat je.

SURIA AMANDA said...

betul..akak pun dah jarang jenjalan umah kengkawan yg ada wv ni...rimas..

azalia hjsalleh said...

sme la kita.. x suka gk benda ni..
sobssssss!

Maria Menado~ said...

betul. ade tu kena buat 2,3 kali baru dapat... huruf2nya tak boleh nak rapat lagi agaknye.

Mya said...

betul. jadi takde mood nak komen kalau ada word verification ni. hee

ch@ said...

hahaaa. kalau guna interface baru, verification wordnya makin kelabu dan pjg. mls btl akak nk tggl komen. rasa mcm org cacat je. kehkeh.

haz said...

btol3. word verification ni sgt melecehkan. yg mcm kt gmbr ni ok la. yg plg x bla words yg wane hitm tu. punyalah payh dok kecik2kn mate nk tgk tu perkataan ape. haihh

piko ija said...

hehe...ramai y x suke word verification tu..

N.Aima K said...

yesza..dulu saya pun ada benda ni tp ada blogger tegur terus remove hehehe

Lizzie Yasmin said...

Aku pun tak suka bila ada benda tue. Antara dua, samaada rajin kan diri taip notification tue or pangkah. Tak yah comment terus. :)

Lizzie Yasmin said...

Aku pun tak suka bila ada benda tue. Antara dua, samaada rajin kan diri taip notification tue or pangkah. Tak yah comment terus. :)

Lizzie Yasmin said...

Aku pun tak suka bila ada benda tue. Antara dua, samaada rajin kan diri taip notification tue or pangkah. Tak yah comment terus. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

samalah.. kdg2, ena tak nmpk word verification tu... fedup nk komen pun ade.. kalau sis komen blog ena, ade x verify tu?? ena rse ena dah x letak...

dwaty said...

tu ar geram gak bila nak komen kuar benda alah ni... makin panjang plak WV tu... huhuhu

CikMai said...

bila senang baru orang selesa nak komen kannn :)

dyabunga said...

dya pun xsuka bila ala benda tu..hahah..lebih 3x xlepas dya terus tekan pangkah..hahaha

syakey said...

yezzahh, mmg paling malas nk ngomen bila ada word verification ni -__-

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya dah buang dah benda alah tu :)

Citrus Azwa said...

actually sblm ni blog citrus xperlu WV..tp smlm satu hari blog citrus ada prob xleh sign in dan xleh nk post..trus bila dh boleh kena WV lak..tq to lyaa ye sbb sudi bgtau citrus...;) gud info..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger