Darlings

Saturday, September 8, 2012

Tutorial Shawl : Cover your chest

I love her look.
Ni tutorial yang memang cover chest. Nak trendy tapi still cover aurat.
Why not kaurang try style ni.
So, boleh mula cari plain shawl.Nak lagi best lycra punya material lah baru terletak sikit. Kalau chiffon or cotton renyeh sikit. amacam?
Mana nak cari?
Boleh terjah  facebook kak ina
or
 Email terus je dekat kak lina
azlinahasan@yahoo.com

18 comments:

najihahfara said...

lagi labuh lagi baik :)

cik chinta said...

ad byk shawl lycra. bli ms tgh musim 2010. ble r try pki gni

✿Lady Ainaa✿ said...

love this one... memang cantik.. nak try buat juga,... mekasih sharekan sis

boni kacak said...

dsebabkan saya tak pakai tudung ni, saya hanya layan kecomelan gadis yang buat tutorial tu je,hehehehe

Rara Nasiha said...

sekarang ni dah banyak dah orang jual tudung2 labuh. suka sangat. :)

E'in said...

org yg dlm video nie pun cantik..

Maria Menado~ said...

owh... cantik Lyaa.. tapi bila tengok cantik, bila kite pakai sendiri. rasa macammm.. annyeongg! bye2. kehkeh.

nur anis said...

waa..rindu pulak nak pakai shawl...

N.Aima K said...

thnk u for sharing dear

widiea azira said...

trend skrg must ikut !!

Ain Dzaya said...

sama macam cara dena pakai pulak...

hazanis said...

comelnya dia..senyum jer..:)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

nice sharing
nnt boley try style gini plak :))

faiq said...

konfem laki x ley buat ni

aniswany said...

style but still tutup aurat :)

dyabunga said...

nk try lah..:)

InaAchik said...

salam dik...
1st of all, akak nak ucap terima kasih atas iklan tak berbayar ini. tanpa sebarang jejak, awk dah promote shawl akak. kalo tak tgk Instagram td, mesti akak tak tahu. again n again, thank u so much adik manis... :)

nway, salam kenal dari akak... janggal plak 'kak lina' di situ... u can call me kak ina. may Allah bless ur day adik manis...

Wawa Tasliman said...

bagus.. suka cara macam ni..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger