Darlings

Saturday, September 15, 2012

Design Pilihan Hati?

Design baju kesukaan hati.  cilok dari FB
Bila aku nak kahwen sampai sekarang tak ramai yang tau. Yang close, offiismate, roomate, sedara mara sahaja yang tau. Kenapa tak mau bagitahu? Biar lah rahsia. Sampai masa pun aku agak hebah kan seantero dunia. 

Wedding preparation pun aku rasa aku tak kan banyak update kat sini. Tapi tu tak confirm lagi lah. Mana tau kot satu hari nanti aku rasa aku nak share satu persatu pasal wedding flow aku.  Tak pun aku letak dalam draft dulu ke. Kalau rerajin. Aku publish. Ye doook

Macam engagement hari tu pun. Aku tak declared kat blog. Dah sampai majlis baru declared. Entah lah. Aku rasa kadang kadang tak bermood nak update satu satu. Tak pun aku lagi suka SURPRISE. 

Cukup je lah aku update yang color baju untuk akad nikah belum finalize lagi. Sebab banyak sangat color yang aku berkenan. Nak start nervous pun malas. Dasat kan. Anggap je lah majlis lambat lagi. Eh memang lambat pun lagiii. Sey boleh enjoyyyyy dulu. 

color ni pun macam mengancam kan.. Lagi pun favorite sepanjang masa kan pink color ni..
Pssssst . Nasib ada sis kikin yang selalu jugak bagi support & nasihat . Thanks Sista!





52 comments:

cik chinta said...

sweet la (: sama la cm kt dlu, nk kawin lgsg xd updet. ha8. suprise sgt2. tetibe je dtg kad kawin pon bikin gempak sme org

fara said...

Cantek sgt design baju tu.
Mmg seswai ngan Lyaa :)

teha said...

cantik laa baju tu.. hihihi

Rin Saharina said...

laa,bgtau la.bleh rin pi mjls kawin kamu yang.hehe.btw,color tu mmg lawa.dusty pink kan ;)

nuruashia said...

seyes cntek laa bju tu sys..kalo truk lg byk beads lg cntek :) ehehhehe

Syazwan Che Deraman said...

eh!

Tahniah ye.
moga kekal hingga akhir hayat!

haz said...

seyes cantik bju pink ni! ^^

Yana Lieyana said...

Cantik sgt!

azalia hjsalleh said...

moga Allah permudahkan perjalanan majlis nanti =)

♥ Cik Zack ♥ said...

cntik gilossssss !!! K bai.

Misz Mieza said...

Dusty pink lawa dear.. Nampak soft & sweet.. =)

Kikin Amer said...

Auww... Anything for u my dear! In sha Allah :)

Kikin Amer said...

Auww... Anything for u my dear! In sha Allah :)

faiq said...

tahniah...selamat pengantin bru..hehe

zera eira said...

baju yg first tu lawa sangat. tapi kalau panjang siket mesti lagi nampak cun. :) btw, ta sabar na tgk cik cantik jadi puan. :)

Atiqah Wadiah said...

cantik baju tunang awk :)

LelakiSemalam said...

cantik...

CikMai said...

Ya Allah cantiknye dress pink tu ...tergodaaa....

boni kacak said...

wah..awak dah nak kawin atau pun dah kawin???? konpius.. hehe. apa2pun, tahniah tau..... saya happy bila kawan2 bahgia.. jujur ni.. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah, memang suprise sgt!!! tau tau sis dah bertunang... masyaAllah, cantik... tahniah sis..ena doakan kebahagian sis bersama.... amin

✿Lady Ainaa✿ said...

eh jap, kahwen ke ni????? eh eh??? ya Allah..cnfius

Cik Tqah said...

Cantik...suka2

shaa bonitaa said...

nak design sndri jugak la baju..heee =)

dhiashahida said...

lyaa tawen bulan brapa...lau dec kita serupa la...huhuhu

syakey said...

low rofile ajee.

momon said...

awak cantik..semoga berbahagia & dipermudahkan Allah segalanya ;D

zulhilmi tempoyak said...

nk kawen nnt jln lupa jemput lak... nk ad vip invitation ye.. hehehe

auni shahira said...

cooll...coolll...insyaAllah semua baik2 saja...anyway...cantik baju tu..

✿Sara Mayy✿ said...

wahhh, dah tunang yeaaa. tahniahh ! :)

E'in said...

time kawen t mesti u look gorgeous babe.. hehehe.. xsabar nak tengok.. ;p

najihahfara said...

cantiknya

Mya said...

comel sgt design ni dgn kaler dia:)

fifie said...

Lyaa design yang lyaa curik dari fb tu pun cantik dah. Fie berkenan. Huhu. Kalau lyaa berkenan baju yang Neelofa pakai design Jovia yang color biru tu pun lawa gila. Huhu. Cuba carik dekat fb Dwen Raha, fie tengok baju design dia superb plus affordable.

dyabunga said...

skrg ni dah kawin lg ye?tahniah..

nur anis said...

waa...design baju tu memang cantik..:)

aniswany said...

mesti date dah dekat ni...
anis next year confirm,bulan nya entahh...huhu
psss,byk sgt kan design cun sampai xtau nak amek yg mana :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

perghh.. beruntung giler si lelaki tu ek.. hehe
congrats!

piko ija said...

hehe..jgn lupe ajak piko ye...

Lizzie Yasmin said...

memang tengah in lar ala dress tue. Tapi kene cepat takut out of date nanti.

hazanis said...

cantik la warna tu kak lya..mengancam..:)

M Fizan said...

dup dap dup dap. mesti berdebar2 kan :D

Rara Nasiha said...

cantiknya Lyaa baju first tu. suka sangat tengok. :)

cik nana said...

cantik la lyaa design baju yg 1st tu. simple tapi tetap nampak baju pengantin ;)

Nasuha said...

slmt melngkh ke alm prkhwnan :)

Nasuha said...

cntk bju tu..

Myra Jay said...

Cantik, MJ suka kaler pink :)


**Dulu MJ masa tunang tak heboh2, sampai nak kenduri baru hebahkan ;)

Crew Fathi said...

wahh... wa pon belum ada calon lagi.. haha.. apa2 pon wa ucapkan.. selamat pengantin baru.. ^_^

ainraus said...

design ni nampak cantik! semoga semua preparation sempat siap sebelum majlis awak okay si cantik!

Mya said...

mana cik adik kita ni? ehe

Wawa Tasliman said...

colour pastel macam ni memang cantik.. i loiikkeee.. :)

Maria Menado~ said...

yeke Lyaa.. umm. ape jadik dengan tiffany blue hari tu.. jadi amik tak? haha.. tiffany blue tu cantik! pink pon cantik! hehehe. peach pon cantik~~~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik! alahai bila la saya nak merasa pakai baju pengantin ni. hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger