Darlings

Monday, October 24, 2011

Blog Make up yang aku tak jemu jemu terjah

Semenjak jadi Unofficial penganggur. Aku banyak terjah blog yang banyak buat tutorial make up. Memang jatuh hati tengok dorang make up. So, terjah aje dalam diam. Dalam hati. Kagum. Kreatip dorang ni. So meh terjah blog blog yang aku suka.

Kelik nama untuk terjah ke blog mereka yang cun dan kretip ni.

zoey ni cik andam. So sapesape yang interested untuk dapat kan khidmat dia. Sila berbuat demikian. Dia dok area kedah ye. Yang dok area kl shah alam geget jari aje lah.



Video kat bawah ni salah satu make up yang aku suka. Siap download lagi.

Tak rugi kalau terjah belog beliau. Banyak tips penjagaan muka, produk apa yang dia guna.




Suka tengok muka dia. Macam mix pun hade. Tapi dia jarang update blog. Kadangkadang ternanti nanti jugak bila la dia nak update.
FYI, Nurul ain ni banyak buat tutorial pakai shawl. Boleh p terjah channel youtube dia.


Bunga memang aktif upload tutorial make up. Pun sangat sangat kreatif. Sekarang ni make up ala ala jack nitemare .


Mazni
Aku suka cara smokey eyes dia. Sangat kemas.

Sekian. Agat lama nak siap kan entry ni. So . Happy watching!

15 comments:

azalia hjsalleh said...

thanks for sharing this ;))

Lyaa Suriany said...

wc lya

fatin hanani said...

cantik la...fatin teringin pndai mekaup cam depa hee tp x reti...

msrh's said...

love this! :)

Lyaa Suriany said...

Fatin hanani

u try je follow satu2
heee
mesti boleh pnya

ghostwriter said...

nk blajar make up juga... (T__T)

budak penjara said...

tp org laki x suka mekap

hana said...

nice sharing.
dorang mmg cantik la..
suke sgt..
=D

nurkaloi said...

cantik !!!
kalau pndai make-up tak payah suruh orang duk sbok tlong kita kaann

cik chinta said...

yepss...derang ni mmg terer mekup..kagum

Miss Shikin said...

mak aih...sis tgok yg last tu lama gile die mekap...nak buang mekap pun mesti lama giler...hehe..apa2 pun good video,mekap g dinner pun cantik :)

zOeY zAu YaH said...

sob sob terharu yg amat :') tqqqqqq....hug bebeh...

Nurul Mazni Sawal said...

tak sangka ade jugak nama maz.. tenkiuuu.. maz jer yg tak cantik antara diorang nie.. hehehe.. tenkiu againnn

Rara Nasiha said...

cantiklah mereka2 nie dear. :)

hadjar.bam said...

thanks for sharing sis! suke sgt gk dorg ne makeup2. nk try jugak :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger