Darlings

Thursday, October 27, 2011

Pre convocation

Kalau boleh hupdate blog sambil pejam mata , dah lama aku pejam rapat rapat. Penat melampau lampau. Rasa macam balik dari menyangkul lerrr.

Aku update siap2 malam ni, buat scheduled post. Sebab aku rasa aku tak mampu bangun awal pagi esok. Mungkin terlajak sampai tengahari. Bergantung pada keadaan.

Terus ke cerita hari ni lah. Tak dayo aku nak basi basi dengan kaurang. Bantal dah goda aku dari tadi suh membuta.

Rabu, 26 oct.

Aku semangat jitu bangun pagi pagi mandi, siap siap kejut Mr Razman. . 

Bajet nak sampai Uitm awal la konoooooon. Last last dekat pukul 12 aku sampai. Matahari terpacak atas kepala. Terbaeeeeeeeeeeek der.

Dah sampai Dewan agong tunku canselor (DATC), aku rasa nak buat buat pitam sebab tengok orang beratur panjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang gila. Istifar banyak banyak dalam hati. 

Tiba tiba dapat mesej, ex classmate tanya kat mana. Cun lah sangat bila dia yang dah nak masuk foyer ajak aku beratur sama. Mintak mahap lah banyak cik kiah cik kiah yang lain. Aku memang jahat tadi. Potong line kaurang. 

Dah sampai bilik ambik jubah, Aku nebes ni, kang akak tu bagi jubah size M,L,XL. Tak ke naya weh. Tapi rejekii lah tadi, kebetulan pulak aku memang tak pakai highheels wedges sekalian. Aku prepare pakai flip flop sebab aku tau mesti kena panjat tangga ke hape. 

" akak yang bagi jubah tu pandang , okeh saya kasi awak size XS. Feeeeeeh. Gugur peluh jantan.Nasib tak dapat size M dan seterus nya. Sebab bila orang yang punya ketinggian "comel" macam aku akan jadi macam yang kat bawah ni kalau pakai size L.

 Aku test jubah syeza .Tak payah susah susah pakai kain lah kalau aku dapat jubah size ni.

 Masa ni syeza pakai jubah aku. Dengan dia cun cun la size xs sebab dia tinggi lampai



Ini je lah yang aku sempat ambik dengan kawan kawan sebab ada putera lilin dalam kereta dok calling calling bila keje aku nak settle. Agak terkilan lah sebab tak dapat lepak dengan kawan kawan. Kau ingat senang nak kumpul kan kawan macam ni dah. Lepas ni dah jadi bini orang laki orang belum tentu boleh hang out macam dulu. ye dak?

So, harapan aku tinggi melangit lah supaya hari konvo nanti, aku boleh bergambar sampai lebam dengan diorang. Takut tinggal angan angan ajek nanti.

15 comments:

aniswany said...

congratz =)

Anisa Hang Tuah said...

congratsss

adwafarahin said...

wee~ seronoknye die da nk convo! kite nx year insyaAllah :)

tahniah dear!

starzieti said...

bestnye die da nak konvo. papepun tahniah n jgn lupe amek gmba banyak2 nt. :D

sW33tdARLiNG said...

alaaa so cute~~
hopefully masa convo nanti leh bergambar puas2 erkkk

O'gosh said...

congrats dik....gigam puas2 nanti ye...

acheeqa farhana said...

wahhh uitm!sama la kita..
btw,congrtes :)

laskar pelangi said...

tahniah awak =)

nurkaloi said...

wahh tahniah
tp siyes time konvo ni laa jmpe kwn2 balik
time ni laa nak gedik2 amik gmbar
t dah keje bagai
sorang utara sorang barat sorang timur laut
susah daaa

Fizah Ibrahim said...

Baru nak konvo ? Hee, kita da konvo ponn =)

Neway, congrats Lyaaaa =)

cik violet said...

tahniah :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

wawawa.. xsabr rasanya saya pulak berada kat tmpat lysa.. hek3.. nway . i like tandas kat datc tu,. ekekek

♥ shaheizny ma ♥ said...

wawawa.. xsabr rasanya saya pulak berada kat tmpat lysa.. hek3.. nway . i like tandas kat datc tu,. ekekek

zOeY zAu YaH said...

yeaa....nk konvo bestnya dia...

erysweetie said...

tahniah =)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger