Darlings

Friday, October 28, 2011

Tempat shopping feberet

Dah lama tak beli baju through online shopping ni sebab finance memang tak mengizin kan. Tapi aku nak share sekali lagi blogshop yang aku memang suka dari dulu. Baju baju memang terbaik.


Tiga adik beradik gorgeous ni owner Kf glam. Salah sorang sis kai. Dulu dia owner awek nona.com. FYI, awek nona adalah first blogshop tempat aku shopping. Lepas tu baru lah aku kenal dunia online shopping. 
Kalau terjah kf glam ni, cepat aje sold out nya. Kalau berkenan memang kena sentiasa tunggu sis kai update kat fb lah. Tapi sekarang ni agak lama jugak kf glam tak update item.







Si kecik molek ni owner kiz garden. Aku pernah review pasal kiz garden ni dulu. Pun cepat aje sold out nya. Baju baju kat kiz garden memang cun habis lah. Even aku tak boleh nak shopping dah, tapi aku selalu ushaa tau.




Ada banyak lagi blogshop yang aku shopping dulu2. Tapi tenet aku tahap siput babi. Aku start update pukul 9:30. tapi pukul 11:30 baru boleh settle. Terbaik. Oke lah. Nanti aku review lagi bila berukband kembali laju. Babaiiiiiiiii.

Psssst: Teruja tunggu umi sampai malam nanti.


6 comments:

YNA said...

dulu pun yna suka shopping online.. tp sekarang agak sengkek so cuci mata dan makan ati jo lah, huhuhu

O'gosh said...

haha..mekasih 'menjawab' soalan akak smalam...akak mmg gila shopping online..memandangkan susah nak heret satu rumah membeli dan mengusha barang2 akak...kenalah mengalah..beli online je..

♥ shaheizny ma ♥ said...

ehehh.. kf glam mmg terbaeek kalo nak shops.. brg pun cepat je sold out. huhu. trpkasa tgu updet:)

♥ shaheizny ma ♥ said...

ehehh.. kf glam mmg terbaeek kalo nak shops.. brg pun cepat je sold out. huhu. trpkasa tgu updet:)

ain dzaya said...

bule shopink tempat baru nie..ehee

nick dot anis said...

nice sharing..banyak kot online shopping yang best2

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger