Darlings

Friday, October 7, 2011

Si Cantik Engku Sulwani (Esul)

Silent mode untuk beberapa hari. Stress yang melampau sampai headache 2 hari berturut turut. Condition sekarang? baru nak ok. 

Tapi rasa macam nak start stress balik aje, Nasib ada bekalan penadol . Kau telan lah sampai tak sedar diri okeh.

No worry . Dalam hidup ni, sekali sekala kena stress kan. So, enjoyed aje dengan stress tu.
 Tutup pasal stress.

Sekarang masa untuk review Si cantik lagi.  Panggil Si Cantik ni Esul. Cik mek molek Kelate. Mula mula aku tau pasal esul sebab blogwalking. Time aku bermood, rajin ler ber blogwalking.Terjah punya terjah blog yang menarik hati, Akhir nya jumpa belog esul. 

Mula mula tengok. Eh ada iras Fatin Liyana sikit. Itu mata aku. Mata kaurang aku tak tau. Tapi ramai jugak blogger yang mengia kan. Ye dak?

 Dia ni, tahap Humble yang tersangat sangat sangat.  Kalau tegur kat facebook, rasa macam dah kenal lama aje. Friendly. Tak pilih orang ler nak kawan. Layan aje sapa yang tegur dia.

Boleh terjah belog Si cantik. aku dah bagi link siap siap kat bawah ni.


Yang ni memang hampir sebijik dengan FL
Favourite Picha. Bagi aku, dia cantik macam ni. Less Make up
 Okeh, Masa untuk aku membuta balik. Thanks Esul bagi kita cilok gambar. Tata titi tutu






4 comments:

hafiz hafizol said...

cantikk wooooo...

Mila Ahmad said...

eh memg mcm ada iras² fatin liyana la...

kaizen said...

agak2 ade can x i nak ngorat beliau??? muahhahaha...

esul said...

aaa! ado sngguh entry pasa kito?
ore igt kak lyaa wat seloro jah. waaaaa.. kejut2.. uhuk!
ore x comey pun kak..isk.ore ni lekeh2 jah.
apo2 pun timo kasih deh kak lyaa comey. :') trharu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger