Darlings

Wednesday, October 19, 2011

Random

Away lagi dua tiga hari. Bukan busy hape pun. Busy muhasabah diri. Banyak benda yang kena pikir. Alah. Nama nya hidup kan. Mana pernah nak "smooth" je kan.

Pagi pagi, sesi teman housemate lepak kat bawah sebelum dia p kerja. Punya rajin bangun awal. Konon nya practice. Housemate bakar roti, aku pun bakar roti, housemate pekena air ali cafe pepagi, aku pun join sekaki. Gila batak macam orang nak p kerja jugak kan. 

Sudeh nya housemate keluar p kerja, aku sambung layan tengok 8tv, boleh tengok gelagat fafau. Pun boleh kan. Sat lagi. Krrrrrrrrrroooh. Heaven la sangat kan. Tapi, kawan kawan cakap. Baik aku enjoy masa yang ada ni. Nanti menyesal. Oke guys. Aku tengah enjoy la ni. 

Eh jom share.

Topik paper metro hari ni lelaki nigeria tipu wanita malaysia kan. Hot topic kan. Siap ada sekolah khas lagi untuk melatih nigerian cara cara mentackle awek. Gila ah. bukan mentackle sebenar nya. Tapi menipu untuk duit sebenar nya. Sekolah khas ni bukan takat ajar jadi sweet talker. Tapi asal pasal komputer, pasal math. Feh. patut lah terror betul mengayat orang kita ye dok.

So, kena hati hati lah. Kita tak tau kan bila kita boleh terjebak dalam perangkap diorang kan. Beware. Sekali dah kena kikis. Nasib lah. Geget jari la uoooolls. hehe. oke lah. Enough for today. 

Nanti aku rajin, aku hupdate pasal, Kita beza tapi kita happy. Babai.

 



7 comments:

saharinasaharudin said...

btol tu.zmn skrg ni memcm bleh jdi.so,kna pndai jg dri.jgn mudah tertipu. :)

saharinasaharudin said...
This comment has been removed by the author.
hakamah hamyadi said...

minta-minta lah dijauhkan dari kita..amin....xsanggup i dikikis

SimplySeoul said...

Macam-macam cara org menipu skrg ni..Ambik langkah berjaga-jaga dari awal kalau kenal dgn someone.

O'gosh said...

dah tau macam tu pun masih ada yang amek risiko kene tipu kan...enjoy your 'holiday' dear....nanti dah keje baru tau rindu moment2 cenggitu..

O'gosh said...

dah tau macam tu pun masih ada yang amek risiko kene tipu kan...enjoy your 'holiday' dear....nanti dah keje baru tau rindu moment2 cenggitu..

farah izwani said...

kenapa tah senang2 nak pecaya kat orang luar.
haih wanita melayu ni.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger