Darlings

Friday, October 14, 2011

Dasar Penakut jugak

4:20 PM. Perut berkecorong gila. Gara gara semalam housemates "pagar rumah". Terus semalam  tidur secara berjemaah kat  master bedroom. Panas woooo berhimpit. Tapi takut punya pasal. Gasak!.

Sudah nya sejam sekali aku jaga. Asal bangun jek menyumpah dalam hati. Asal panjang benau malam ni, tak pagi pagi lagi. Tsk.Tensi mak!

Aku ni, bila datang perangai penakut. tok sah cakap ah. Semua orang pun kalah. 

Padahal, biasa alone dari umur 7 tahun lagi. Bila parents aku ajak p mana mana, aku lebih rela dok rumah. Diorang kunci pintu dari luar ajek lah. Pukul 11 or 12 baru reti diorang nak balik. Tapi aku yang tak mau ikut kan. Sebab nya Seronok "alone" ni.  Tak pernah try? Try lah. tak de gangguan dari sape-sape.

Sekarang ni. Masa untuk bina balik confidence yang roboh semalam. haish. Ini yang aku tak suka. Seram sejuk tau dakk. 

*Bila office hour nak habis ni. 




5 comments:

Zana said...

Bila diri di kuasai perasaan takot , yang cepat jadi lambat XD

saharinasaharudin said...

HAHA.sme lah,rin pun agak pnakut jgk.kalo tgk cite antu, rin dah ttup mata awal2,pdhl cite x start lg pun. :)

fatin hanani said...

fatin pun penkut la hehe
sama la kita...dulu pun ok ja..xkish tapi sekrg ni hehe..
jagn ckp la..klu takut time tido 2 mmg asyik terjaga..xtau kenapa :D

kaizen said...

apsal?? ape jadi??

kaizen said...

hantu ke??

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger