Darlings

Monday, October 31, 2011

Convocation Day-Part 2

Wallah. At last ada chance update. Malam ni tiba tiba tak lena tidur pulak. Umi & little cousin siap berdengkur bagai dah. Saborrr aje lah.

alang alang aku tak rasa mengantuk ni, aku buat je scheduled post.

Pasal convocation? hurmmm, Kali kedua buat spoil. Diploma punya convocation hancur sebab time nak bergambar panas gileeeeeee. Yang aku pikir nak blah cepat aje. Sampai gambar kat studio pun tak sempat nak ambik. Sedap kan hati, Tak pe, ambik time degree aje laaah.

Bila part degree punya convo. Pun sameeeeeeee.

hurm,
Keluar aje dewan, melilau cari Umi, Mr Razman & little cousin. haish. Jenuh nak cari celah celah lautan parents kan. Mr Razman tak masuk dewan . So dia tak dok sama dengan umi aku laa kan. Semua sesat. Aku dah give up nak cari. Aku mintak Mr Razman aje cari, dah call bagi direction pun still sesat jugak. Apo nak di kato laei.

Bila dah berjejak kasih balik, mood nak ambik gambar kat studio dah spoil habis. Aku ke hulur ke hilir dengan hp. Muka ketat abis. Orang lain dah jumpa parent lepas keluar dewan.

Sudah nya. snap gambar takat termampu. Gambar dengan kawan kawan laggggggggggggggggggggggggi laaaa. Sedih tahap paling tak boleh blah.

Teddybear sepanjang masa. Best wooo pelok umi

*Wink*
Akan sentiasa nampak katik melampau kalau berdiri sebelah diorangni. Tinggi sangat! Padahal aku dah pakai highheels. sabar ajo lah.
see?



15 comments:

SYANI said...

Tahniah!!!

miss fatihah said...

tahniah akakkkkk :P

shaFazie said...

Tahniah lyaa :)

MaiZATuL ASniDA said...

congratz.. hehe. samela.. kite taun lepas time degree pun spoil. dah la 1st time konvo. semua nak cepat, panas, org ramai, esoknye dah puase. umm.. photoshoot? tok sah cite. memg tak de. hehe.. harap2 ade pluang lagi nanti :)

cikpingu said...

congrat lyaa...

:)

Anisa Hang Tuah said...

congrats lya

miss kinah said...

tahniah.... :)

kupu-kupu_cinta said...

congrats dear!!! :)

farah izwani said...

ruginye tak amek gambar banyak2 time konvo.
apepon congrates kak. :)
my turn will be next year.

Wanybunny said...

congrate !:)

haniey said...

congrate kak lya :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

tahniah akak :)) da convo!! huhu ,. lama lgi turn saya..:D

Liya said...

congrate darling!

nazirulhazwan~ said...

Tahniah.bile nak kawen?

suezen said...

wah!! sudah convo dik...tahniah!!!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger