Darlings

Sunday, October 9, 2011

Sista's Engagement Day

Semalam aku & Mr Razman berbesar hati sebab boleh menyebok kan diri kat majlis Kak Ikin ,area  Desa Pandan. Aku kan pantang dengar orang tunang ke kahwin ke. Suka tumpang sebok. Sebab suka tumpang tengok kemeriahan majlis orang . Lagi satu, aku suka snap sana sini. orang dok sebok tunang, aku dok sebok snap gambar. seronok uollsss.

Mungkin aku patut ada dslr?

choyy! Tangan tak berseni. tiap kali snap pun tak penah dapat angle best. Senang cita, tak talented langsung der.
Eh. Apa kata aku perkenal kan dulu Kak ikin ni sapa . 

Aku kenal kak ikin through blogging. Sebab tu aku suka blogging kot. Ramai kenal orang. Kak ikin salah sorang blogger yang rapat dengan aku. Kira dia kakak la sebab dia dah 26 tahun kan.
Boleh p terjah blog Bride To Be dia. Lamaran si Dia untuk usha usha dia nya preparation. 

Bila hang out sama sama, dia rajin sungguh layan aku dok pot pet pot pet. Nak pulak, aku suka gelak besar dengan dia. entah apa yang aku gelak pun tak tau. Yang pasti kak ikin pun cakap aku suka gelak.

Hang out, Lepaking @ Pyramid.
Tiffany Blue. I love this color. very soft lorrr. Mungkin aku patut cuba soft color kan time engagement nanti
Officially Engaged to Mr Hoza

aku sukaaaaa sangat okeh. sebab tema bunga bungaan.

Tu dia , si penumpang kaki sebok. aku memang tak ikut theme langsung. Maaf kak kin. heee. kita memang tak do baju color ala ala turquoise ke baby blue ke tiffany blue. heee, tapi nanti kahwin kita ikut theme ye.
With her littla sista. Amira
Happy Family. Tengok mama nya. Cun sangat. Like mother like doter lah.
Tumpang sebok lagi sebelom balik.
 Congrats kak kin. Dah official jadi tunang orang pun. Tak sabar tunggu bulan 5 pulak. Turn aku pulok? heeee. Rahsia rahsia. Nanti dah pilih tarikh aku gebang lah kak belog ni heh.

Lepas kenyang kan perut kat majlis kak kin, Mr Razman ajak merendek kat midvalley. Dah lama tak p mid valley sebab dapat bf yang memang taksuka masuk KL. Jam kata nya. cramp kaki lah hape tekan clutch. banyak lah cekadak dia. So, nanti, aku nak ajak dia nek train jek. cun kan. Dating nek train. hek. Betul ni aku ajak. bukan main main. Aku nak  p shopping kat KL. Bosan asyik tetiap minggu kat Pyramid ni.

So. pihak berkenaan. Dah get ready nak experience naik Lrt,monorail balik?











7 comments:

Reensyarinie said...

cantik kan hantaran die...uishhh.

Miss Shikin said...

thxx lyaa....dtg wedding sis nanti yea...muahxxx :))

Bella Ayub said...

simple make up ..cantik untuk bertunang :)

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la sis ikin.....;-)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

congratss to kak kin. dear, adore ur outfit =)

Miss Shikin said...

tq khumaera :))

hazanis said...

bila pulok la leh dating nge kak lya comey nie..:D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger