Darlings

Tuesday, August 2, 2011

Si Comel Hanisah Hasbullah

  oh bila cakap si comel, memang betul betul comel okeh, putih melepak. Dalam gambar cantik, kat luar pun cantik. Aku panggil dak comel ni Nis jek, kecik yang penting selim melim gitu. Aku kenal nis pun through blogging jugak, then merapat kan silaturrahim kat facebook lak,






 My favorite picha






Terasa rendah diri je berdiri sebelah si comel ni. seriously , dia putih melepak, aku nampak macam si milo dah. sob sob sob..

Muka aku memang tak nak lah lebau lagi kan. Bila cuti, terima lah hakikat yang kau tak kan kurus sebab rasa nak melantak, terus dapat. ( gambar ni pun aku cilok dengan nis, time nak bergambar lah selalu tinggal camera buat pekasam dekat rumah)

Tak lupa jugak dekat si ayue jazari yang selalu teman aku berjimba. Berjimba time tak ada duit memang critical. Tak apo lah, janji boleh keluar, tak dapat shopping pun tak apo lah.

P/s : pssssssssst. pe lagi, p la terjah blog nis. boleh tengok gambar cun cun sebab dak comel ni suka outing. Jealous tengok gambar beliau.

14 comments:

Dea said...

nk terjahh gak la..:P

Noraliza Eh said...

terjah dulu :)

Aimie Diyanna Benignant said...

comel je dua2 blogger ni kan? sorang macam irine nadia, sorang macam lya suriany.. sbb lya suriany mana ade tndgn kan? hehe btul tak sis? anyway.. thx sbb sudi jenguk n follow saya. Blog sis mmg best (dah follow dr dulu) hehe selamat berpuasa.

hazanis said...

sis......terharu sgt..hum terima kasih kakak comel....semoga perkenalan kita kekal utk selamanya..:)

Anonymous said...

memang cantik.tapi jujur aku katakan.
mekap tebal.menakutkan.mcm hantu

MaiZATuL ASniDA said...

hitam manis kdg2 kite akan nmpak lagi shantek. so, proud with ur skin tone okey. hehe. before each of us are beautiful...~

Everything has beauty, but not everyone sees it. ~Confucius

dua2 chomel :)

CikHaniBhulat said...

comel nya dia..sgt cantik..naseb xde abg..hehe...kalo de abg pon, mcm dia nak kan..tapi awak pon comel jgk, xde la mcm milo pon, mcm teh o ceroi je..hehe...kiranya jernih la tu kan..hehe

Adila Amalyna said...

Dua-dua comel lah hai! (:
Bestnya dating, hiks.

Bella Ayub said...

alaaaa..tak kurang jugak dengan lya..lya pun manis dan cantik jugak..
masing2 cantik dengan cara yang tersendiri kan :)

Amoi MiyaSya said...

untung la sama2 cantik :D heheh

Nabila said...

nmpk awk kat KBMALL..tp dr ats...hee

kaizen said...

comey la.... nak knal boleh?? hehehe guro jer....

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni?? & Urban : Camera Paling CANGGIH

yuyueyuliana said...

sume comel :)

alepridz said...

comelnyer lyaa...

^^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger