Darlings

Thursday, August 11, 2011

Si Cantik Suhana Sulaiman

 Si cantik kali ni aku tak pernah jumpa lagi, tapi memang teringin la nak jumpa sangat sangat. Boleh try cubit pipi dia yang flawless tu, Senang cite aku bahasa kan dia kak su la eh. Kak su ni ex student Uitm shah alam. Dah keje pun sekarang. Kalau interested nak kenal kakak cun ni, search sendiri kat fb yea. then terpulang pada kak su nak approve ke tak, heeeee


Memang maintain cantik je sentiasa


Make over by Sendayu tinggi

Time annual dinner company dia. I love pink!
Memang gaya MUA la kan.
Tak make up pun dia memang dah cantik, natural beauty. Kulit memang flawless habis. Rahsia nya? p tanya kak su sendiri lah.

FYI, kak su ni jugak freelance make up artist. Memang kerja conteng conteng muka orang. tapi hasil dia. memang superb ah. Aku suka style dia make up. Moh kita terjah hasil kerja dia.






 So, pada yang interested untuk dapat khidmat make up kak su. boleh call or sms directly loh.
Suhana Sulaiman ( 0133265589)

Sekarang ni kak su stay dekat subang perdana, apa lagi. contact jangan tak contact. Kan best kalau kak su stay kelantan. heeeee. Boleh make up time tunang yang entah bila majlis tu kan.




10 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

beliau cantikk:) maniss!

♥ Dea ♥ said...

xde blog untuk terjah ke??.. hehe

O'gosh said...

ha'ah..dia xde blog ke akak nak g jenjalan...

Mila Ahmad said...

cantikla dia make up!

Marya Hana said...

dah lah cantek, pandai make up pulok..

:)

suezen said...

mmg cantik!!!!!

Lyaa Suriany said...

sorry guys. setau lya xde

wahida idris said...

cantik!

hazanis said...

cantik giler.....

Red said...

naturally beautiful lah :D

Typical Melayu Bagi Nasihat Yang Tak Matang.
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger