Darlings

Wednesday, August 31, 2011

Edisi teaser raya

Raya kaurang meriah? Raya aku pun meriah la jugak, better lah dari last year punya raya. Tapi ada missing pulak tahun ni, Tahun ni tahun pertama aku p beraya tanpa umi aku, kalau tak, terpaksa je ikut umi beraya mana mana. 

Best rupa nya raya sorang sorang ni.heeeeeeeeeee. tak hado la sorang sorang pun sebenar nya, Aku heret lerrrr cousin cousin aku yang hado. walaupun ema tak de. dia kan nak beraya sangaat kat luar negeri kekonon. biar dia rasa.

aku bukan nak bebel panjang panjang raya ke 2 ni. masih dalam mood raya. so tak kan aku nak habis kan masa menghadap lappy aje. nak hupdate cinonet jek, suram sangat belog ni tanpa new update. 
 conteng muka sikit sebanyak pagi pagi raya ni, then camwhoring ler kau puas puas.* Tapi gambor nya tak de la banyak, *

Nanti aku update gambar raya sekali gus eh. raya 1, raya ke 2 & raya 3. oke? cun? babai. aku nak p shopping barang nak wat open house besok ni. lebiuuuuuuu readers

1 comments:

najihah sahami said...

haha..update jangan xupdate..:)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger