Darlings

Monday, August 29, 2011

Edisi Ucapan Raya

Orang sibuk buat entry raya. kau pun sibuk jugak la. aku hupdate laju laju sebab sangat lah penat ni. 
oke, insyaAllah esok raya kan. 

So, sempena raya ni, aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri, Jemput datang rumah aku Raya ke 3, especially blogger kelantan. Sonang sikit. dekat je kan. ada makan makan sikit,




Kenapa mesti ada Mr Razman? Dah namanya URL blog ni http://lyaman.blogspot.com. Kena la menyebok sekali kan. oke darling. babai. Nak rest sat then kena p tolong umi lagi


6 comments:

haniey said...

selamat hari raya kak lya.. :) suka tgk gbr tu..sweet couple..hehe

Indah Mulya said...

slamat hari raya sis! moga raya ni lg best lah utk sis n family..mkn2 tu ingat lah org jauh ni..thn dpn sy g braya umah sis =]

♥ Dea ♥ said...

slmt hari raya!!..:P

nurayunni said...

slmt ari raye cantik!

Cik Suheela said...

selamat hari raya lyaa..

pasti kamu cun di pagi raya :)

nak p open house kamu, tapi jauh bangettt huuuu...

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger