Darlings

Monday, August 8, 2011

New Handbag pelisssssssssss

wallah, bagi handbag raaya satu pelis. Semalam kan aku bosan bosan aku cari ler handbag handbag yang aku suka, erkk ikut taste aku lah, tak kan nak ikut taste kauorang pulok. Kat mata aku nampak cantik ah. Tapi tak semesti nya nampak cantik kat mata kauorang kan. tak pe tak pe. meh aku share sikit.


Ala ala dewasa gitu. Career woman sesuai ler kot.

Aku memang gomar kalau ala ala vintage ni. feeling old school gitu. Tapi sayangness designer handbang kau. tapi tak pe, kan banyak design vintage yang murah murah. search je kat blogshop. Mostly , cepat aje SOLD OUT. tu yang eden marah sangat eh. hish.


Haaa yang ni meriah gitu. color dia memang happening habis la kan. Sekali sekala lari dari black theme sikit. Iye dok. Tapi kan bila aku pikir kan balik, aku tak banyak pun handbag black color, dua je kot. 

 Yang ni aku berkenan sangat, sebab simple dimple ajek. tak crowded dengan color, accessories. Anggun pun hado. haaa handbag pun hado kategori anggun ke tak anggun tau dok.

 haaaaaaaaaa yang ni sesuai benor kalau p wedding. heeee hitammenawan gitu. Hitam bukan sebarang hitam ni, harga pun cun gamak nya.

Yang ni comel gila okeh. tak silap aku miu miu. iye la tu kot. Harga tak nak beriban pulak kan. Dah nama nya designer hb. Telan air liur gulp gulp gulp.


 Tengok paris hilton ni, memang ratu handbag lah. 
 
 Agak agak kan. Paris ni hado berapo riban handbag?

Sekian. Harapharap hado lah handbag rayo. Sapo yang baik hati, pos la handbag cun cun dokek eden ni haaa. anggap je la hadiah birthday. haaaha. hah berani?

9 comments:

wanie wonek said...

saya pun tengah cari jugak. tunggu bonus nak g copink beg raya .. kekeke :)

reen said...

pose2 best ni jamu mata dgn handbag...hehe

L said...

jom berfikir sejenak..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

darkrose~ said...

banyak nyer handbag~ nak beli semua tu kew?:) heeeee:D

Amni said...

yang no 1 tu serius cantik.. suka sangatt.... cantikk.....

tahun ni tak de handbag kot... budget cam lari.. huhu

kak wawa said...

lya ni memang gila handbag lor...hahahaha!!!
dasat tol taste2 dia...sume gempaq2 belaka handbag yg dia minat. :b
paris hilton tu mmg gila branded...beg LV sajo dah berkotak2.mmg gilo!

eesyaheera said...

Lyaa, pergi jamu mata kat Asian Avenue Sunway Pyramid. Ee pergi beli beg sana rambang mata. Tapi tak branded la. Hihihi

min-nabihah said...

hai..i pun minat vintage beg ni..i nk recommend dkat u klu u dtg KL bleh pegi kat wangsa walk,wangsa maju or sunway pyramid..u cri butik brand TeeToo..tu vintage butik n mostly yg dey all jual sume vintage items..n the best is harga dia not bad la..i slalu beli vintage beg n price dia dlm RM50 n RM60 je.. =) just wanna to share with u..!!! ;)

Cerita Dongeng Wani said...

wani pon suke ala2 vintage 2..hahaha..
ade byk lg mase nk cari..:)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger