Darlings

Saturday, August 13, 2011

Kita main terjah terjah Contest nak

 Hari ni aku nak sebok kan diri jemput kaurang join contest yang di organize olh Kak irza ni. Aku pun di invite sama, tapi still tercari cari gambar. Dah lama tak senap senap. Tak pe, akan cuba di usaha kan . Gambar memang bersepah, tapi aku sendirik pun naik bosan sebab gambar sama je.

Make sure kaurang like dulu page yang kat bawah ni. Weh, susah tu nak cari contest yang bagi hadiah untuk tempat 1-5, siap hado hadiah misteri lagik



okeh, sebelum tu, baca term & condition dulu. sonang kan koje.

amacam? cepat la bhai. Jangan buang masa lagi. 

kaurang jugak boleh p terjah blogshop kak irza ni, manyak menarik woooo, ada pashmina, inner neck, naturactor. haaaaa. tak payah buang masa. kaurang p tejah sendiri lah


1 comments:

nashina rika said...

bahu ke bahu u bape eyh means bdn u ? sbb i pkai besar kt bahu :)klu bdn u dlm 14, 15 memg muat.i bwu pkai skali jek cardigan tuh^^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger