Darlings

Tuesday, August 9, 2011

Magic eyes Instant eyeshadow



#Click video tu untuk Tengok cara pakai instant eyeshadow

Semalam, aku tersangat rajin blogwalking, then aku terjumpa pasal instant eyeshadow ni. First impression.aku, Wallah, apesal aku tak pernah pernah tau weh pasal ni, aku yang out dated ke ni new product? 

So, eyeshadow ni akan menyenang kan keje untuk yang tak reti blend eyeshadow secara manual, macam aku, aku gasak jek tenyeh kat mata, jadi tak jadi tu belakang kira, janji conteng dulu. Mana la tau kaurang nak beraya dengan bereyeshadow tahun ni, lip lap lip vogue da vass gituuuu cik kak kiteee.

hape lagi, p terjah belog Supermodel's Secret beauty

Trial order of 2 pairs @ RM 13 Free pos Express
(Due to limited stock designated for Trial order, u may choose 1 color of ur choice, the other one will be randomly picked)

Buy 1 box of 6 Pairs @ RM 35 Free Pos LAJU 
[Save RM 4.00*]
~Cost per pair @ RM 5.83 only~

Buy 2 boxes of 12 Pairs @ RM 59 FREE PosLaju 
[Save RM 19*]~Cost per pair @ RM 4.91 only~



 Smokey eyes Gituuuu

 Color color yang hade


 Sekian, masa untuk sambung tidur sebab entry ni schedule post. babai.




3 comments:

kak wawa said...

cam besh je lya!cantek pun cantek...kene pulak fake eyelashes...si fify ni mesti suka ni!hihihi...tp lau nak pakai cam hangout biasa2 cam over plak kan...lau ada occasion tertentu xpelah jugak kan? :)

Lyaa Suriany said...

yep akk.
kalau ada occasion sesuai la
sebab liplap liplap
heee

Reensyarinie said...

lyaa nt dh try..upload gmbr yer nk tgk..heeee

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger