Darlings

Friday, August 12, 2011

Kehilangan


Masuk hari ni dah dua minggu kot tak jumpa Ema. Tak penah penah bila aku ada kat kampung, dia pulak tak de. Rasa sesak napas pun hado, yek la. Si Ema orang ke 2 terapat dengan aku afta Kak su. Dah la kak su tak hado, Ema pun join tak hado sekali. 

Sajek bikin wa hiba.Nasib raya nanti minah ni ingat nak balik rumah. Time aku hado kat rumah lah dia sesedap p kerjaan dekat kuantan. Sajek je kan plan nak tinggal aku. Sentap mak!!

Bila aku pikir balik, selama ni aku yang tinggal ema, tak beghapo nak lekat kat kelantan. tapi kali ni, bila orang tinggal kau, tau pulak kau nak menggelabah. Ema coool jek selama ni kena tinggal, Siap kiss aku sambil sengih sengih lagi. Macam suke je kan aku belah dari kelantan. @*&$*^*^$*$*  kan kau ema.

Mood# Sabar dok tunggu Ema balik. Cepat ah balik. Semak je aku dok melopong sorang sorang!

6 comments:

cik hani said...

semoga si ema awak tu cepat2 pulang..
hikhik

O'gosh said...

alolo sian...nanti balik la tu..

kak wawa said...

ingat kehilangan kucing....hihihi...rupanya sahabat! :b sorry lya...akak blur sket!

shaFazie said...

hehehe suspens jew...:)

nub said...

yoyok oo..

bukan kucing ka??

noraliza said...

g memancing lah kalo bosan.hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger