Darlings

Friday, August 26, 2011

Parcel yang di tunggu tunggu


Semalam excited tunggu van pos laju datang melawat. Dari last week dok nunggu. Semalam penantian berakhir. 
Dengan rakus bukak parcel, lepas tu p show off depan umi. 

Sekarang ni, tak sabar tunggu dress pulok. hee duit tak bayar lagi, tapi excited terlebih. Boleh ler pakai time kawan kahwin ke hape. umi aku geleng kepala je, lepas satu , satu parcel sampai. 

Kerja aku dalam sehari, dok pikir macam mana nak habis kan duit. Memang kerja yang berpekdah kan. Kesayangan aku memang kena pasrah. Sebab ni sesi balas dendam shopping. hampir setengah tahun kot aku tak shopping. So sekarang , kasi chance lerrrrr.




9 comments:

ilitralala said...

ape dalam parcel tu?..tudung eh?..haha

Marya Hana said...

kalau lyaa tak tau lagi nak buat ape, boleh lah pos kat i pulak.. hehe..

>.<

EnciK AxixOu said...

hamboi keje..mengalahkan mak datin..haha

meaw said...

acececececey! barang baru,barang raya...suka letew,hiks

haniey said...

apa dalam tu kak lya?npk mcm besar je..suprise lak..hehe

kak wawa said...

lor pe ada kat dalam?tak tunjuk pun...akak pun nak tengok jugak! :b

Cik Suheela said...

hahaha sama lah kte..lpas satu, satu lagi parcel smpai kat umah ni..seb bek mak tak nampak time posmen tu dtg kui3..

cik hani said...

i sedih..parcel tak smapai lagi..pos selasa lepas...skrg dah kt kg..tak sempat nk pakai time raya..huwaarghhh

Siti hajarnaimah said...

bes ny dapat parcel ae2...mesti nak wt raye tu.,.=)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger