Darlings

Wednesday, May 4, 2011

Si gorgeous Yna Sakinah



 Hye hye. Sory. Aku membuta aje hari ni, Maklum lah, nak menikmati masa cuti puas puas...

okeh hari ni aku review si gorgeous ni pulak. Yna sakinah. First time aku jumpa yna masa dekat Eg modeling event kat bukit jalil tu. Feh seriously aku cakap kaurang. Tinggi lampai, Memang model habis lah. Tapi yna suka jadi MUA lagi kot. sebab tengok dia aktif je jadi MUA. yang best nya dia punya make up cantik okeh..suka benor aku tengok dia buat smokey eyes. kira aku kena berguru dengan yna la. lepas tu kan . teringin lor nak yna make over kan. Nak rasa sentuhan magic gadis cantik ni. Kalau kaurang berminat untuk di make up oleh yna ni. p add dia kat fb YNA SAKINAH. . tak pun boleh pm ...

Kalau nak tau..
 Yna ni adik setahun aje dari aku. Tapi dia punya ketinggian. feh. buat wa jealous babe. Rasa macam kecikkk jek dok sebelah dia hari tu. 

then, yna ada blogshop jugak auww. selalu jugak join garage sale ni .. kalau kaurang nak terjah..

oh sebelom tu aku nak promote event hari ahad ni
" GRAND OPEN DONATION PHOTOSHOOT " by JCS CREW"

                                                      kalau nak tau lebih lanjuk sila klik ni










 ouccccccccccccccch, bersama en cinta hati. sweet lah kaurang ni


Spot mana satu yna ..heeeeeeeeee.


okeh lah...aku hado benda nak buat.

.babaiii sayang kaurang!

15 comments:

mardhiah ismail (: said...

cantik :)

meaw said...

suka u dress up !

intanurulfateha said...

santek sumenye!

Nikisa Izas said...

wah siap join kelas modelling tuh..bgs2..semoga berjaya nanti..he3..

cik EPAL said...

yna sakinah ni comel :)

❤ ᶰᵉᵉˢᵃ ᶠᵉʳʳᵉᶤʳᵃ ❤ said...

nice :)))

SafianSakinah said...
This comment has been removed by the author.
SafianSakinah said...

alamak yunk...i touching n terharuu niee.. ngeee =) TQ LYAA sb sudi story entry about YS wpun xseberapa.. t if de pape event, jom join n leh jmpe lg..kan yunk..? t de mse, leh i make over you jgk ~~ muahx..

tulus sweet said...

omg.gojesss!

O'gosh said...

come..come...

Eazy Izzuddin said...

wah...
yna sakinah...
kawan sekelas ku....
hehehe....
mmg comel ouh...
xD

onisan said...

awak.bila awk nk g class touch up?

burberrybeeyanaa said...

kalo aku tgk mcm iras2x ct rafidah jugak knn ?

SafianSakinah said...

ct rafidah tu sape?? hehehe...

buRbeRry bEe yaNaa said...

ckgu ct rafidah yg blakon ceta syurga cinta tv3 . dgn zizan nin n mia maisara .

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger