Darlings

Tuesday, May 24, 2011

Live update from KELANTAN


Heaven nya bila sampai rumah. Makan nasi sampai 3x. Sampai rumah terus merilex kan diri. Tengah syok merilex kan diri, umi tersayang suh tolong dia masak kat dapur pulok. hoh anak mithali kan kena dengar cakap mak, dah siap tolong apa yang patut, hape lagi, aku cari katil lah. 

Dah lima bulan tak melanding kan diri atas katil sendiri. Empuk jugak katil aku ni.Bangun tidur pukul 1 lebih.Bangun jek mengadap laptop. lagi heaven.

Tengahari umi balik dari pasar dok berperang dengan dia lak, Anak bertuah tak mandi lagi pukul 1. Dah siap warning awal petang nanti kena p rumah atuk. haiyaaaaaaaaaak umi memang tak kasi chance langsung nak melefak kat rumah. baru nak feeling feeling rilex satu hari dok rumah. 

Usai solat asar, ikut umi p gerai dia, tolong kemas apa yang patut kat gerai, then gerak p umah mak long ambik budak bertuah tu. Siapa lagi kalau bukan ema si senget. haha. nasib dia tak baca blog aku ni. yang best, sebelum p rumah atuk tu, aku ajak ema melefak kat pantai dulu. haish, bila kat negeri sendiri tak jakun pulak jumpa pantai. kalau kat bagan lalang hari tu, macam minah senget dah jumpa pantai. 

Lepas melefak minum air bagai kat pantai. Baru gerak umah atuk. sesi kenal kan atuk dengan jestina. auwww atuk aku excited pulak dia. nasib tak di cekik nya jestina. 

konklusi nya. Hari ni HAPPY ENDING. 

 Nah ambik flying kiss untuk kaurang..

Bila lah baru boleh ngedate dengan kawan kawan kat kelantan ni. Lepas ni aku takut busy dengan kelas. tak dapek nak lefak lefak .


6 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..bz ye even dah blik umah pn..:)

Rtp Farra Arisha said...

busy2 dulu, baru boleh senang2, happy2 :)) kikiki.

mardhiah ismail (: said...

bestnyeeeeeeeeeee ! hehe

kay yea said...

heaven!~

safwan asyad said...

mana gambar atuk ngn jes?nak gak tengok...heheh

sarah mohamad said...

asal kelantan ke? hiks boleh jumpaaa tak dear :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger