Darlings

Sunday, May 1, 2011

Photoshoot- ing?

 Kaurang yang muka ala ala photogenic mesti confident kan nak join photoshoot. Kalau kaurang suh aku join mana mana photoshoot. mesti aku ketar lutut dulu. sebab aku dan dan tak reti nak posing. 

Biasa orang yang boleh amik gambar aku ni tau siapa? orang orang yang dekat dengan aku lah, especially girl. Kalau boy, mesti susah jugak nak shoot muka aku. confirm susah punya.

  Seriously. aku fail bab posing. aku rasa macam dah rosak kan gambar Mr Photog. feel sorry lah banyok banyok..bila orang ajak outing, aku dah sound awal awal yang aku memang tak reti pose, tak reti buat facial expression.


Bila dengan Mr photog, aku terus tak gheti senyum secara ikhlas..so how.. ada berani lagi ajak aku outing..?

psssssssssst: gambar dslr sharp sangat. habis la kantoi jerawat pasir, kedut kedut kat muka. heeeeeee

19 comments:

ema Rahmah said...

cantik nye kamu :)

yuyueyuliana said...

still cantek . tapi nape gamba sekerat je ? hii

HonEyBuNNy said...

lyaa cantik...........

EzSyA said...

chanteqla yayunk!!xpe2..prektis make perfect k dear~ :)

Cik Embun said...

muka anda seperti abby fana... =)

NaddyNadya said...

Pehhh , lawa gilaaaa >.<

NasZ said...

cantik la..hehe...tercair jap..huhu..

CikHaniBhulat said...

walopon ckp xpandai pose tetap cantik what!!!!!!!!!!!

cik EPAL said...

org cantik post camne pon cantik hehe :)

Syafiq Rosli said...

hehe..cntik2..

Marya Hana . said...

ok ape..

:)

lolitasinta polkapolkie said...

cyess ! ske neok sis oke !!
likelike !^^

Anati Soki said...

photoshooot!!!!eh ok je.. comel je anat tgk

KizZ said...

Hihi...comel ape posing tu...

Miss Anis said...

cantik2....

noraliza said...

skitnye gambarnya lyaa..hehe

cik fa said...

kamu still gojes

Far8 budak baik said...

waaaa..lawa backgroud tu..
haha =p

Fadhil said...

heee...ok la tu ..xdela kantoi sgt bab posing tu..tp kalo nk improve, ce try search name ni kt FB..Nurazah Dalina..she's sister of a friend of mine...she's one of good talent for photog session since she knows how to pose

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger