Darlings

Saturday, May 28, 2011

Gel Eyeliner- Loreal



Hari tu masa aku up kan entry make up, Sarah ada suh letak gambar pakai eyeliner tu kan. so, here it is. hope boleh membantu awak ye. dont worry. Eyeliner tu terbaik lah. highly recommended.


 Aku tak kesah kalau tak ada eyeshadow, tapi kesah kalau tak ada eyeliner.


 Senang nak control. Aku rasa orang yang nak belajar pakai eyeliner, senang jek guna yang gel punya. jangan terus kau hentam liquid. memang sememeh. Jangan cakap kau, aku yang bertahun tahun pakai eyeliner pun, kalau bab liquid terus jadi parkinson. hurmm, kena practice banyak banyak lagi agak nya, sebab kadang kadang tergedik jugak nak try liquid, feeling feeling cat eyes gitu.

oke? tata titi tutu.

12 comments:

najia . said...

agak laa . me too . can't live without eyeliner . hikhik
btw berapa eh harga dia ? =)

mardhiah ismail (: said...

cantik :)

Marya Hana . said...

i kalau x pakai eye liner muka mcm org demam.. (T.T)

cantik lyaa pakai eye liner..

sarah mohamad said...

peh! memang cantik terletak je gel tuu. HARUS ku membeli nyaaa! thanks dearrr! :) gel tu tak nampak comot pun. sukaaaa

mysara said...

mai guna liquis eyeliner silkygirl..
mula2 mmg payah, tp ble dh byase, ok dah...:))

Wani said...

saya tak reti pakai eye liner . haha :D

Bulan said...

yup.gel is the best la.kemas je an?
i suke pakai yg MAC gel tue.color terang

noraliza said...

tgk org laen pkai cantik jer.. tpi bile tgk sendiri pakai cam ape jer..dahlah tak reti sgt pakai eyeliner tuu..ngeh3

farah said...

pakai gel eyeliner mmg best,sng nak apply..tapi saya mempunyai mata yg sepet..bila pakai mesti comot bawah mata..:(

aWaLLiWauDDin said...

Sekali lalu baca tajuk blog, ingatkan lisa surihani... tp 2 kali baca, manis tuannya jgk mcm lisa surihani.. hehehe nice blog..

FARAH IZWANI RAMLI said...

tak pakai eyeliner rasa tak konfiden sebab mata macam mata panda. kehkeh.
tak pakai maskara takpe yang penting eyeliner. -_-

L@dyKichiMachiko said...

nice la dear..nak try jugak pakai yg gel punyalahh

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger