Darlings

Wednesday, May 18, 2011

Sesi Lepaking

Belog terbiar, Macam ni ghupa bila berukband kena block. Sekarang pun stil kena block lagi. mummy tersayang tak nak berbaik hati tolong bayar ke. Terseksa jiwa anaknda tau dak. So sekarang ni aku nak hupdate laju laju sebab guna berukband orang. Jangan nak buat harta sendirian berhad pulak kan..

okeh, aku story pasal semalam je la kan. habis kan masa dengan fy. Sembang tu gosip ni, sampai lebam. Boleh hilang stress dok rumah kan. Story panjang panjang later k. Aku rasa macam tak larat sikit hari ni. okeh? adios.


 Jestina manja heh dengan mama fy..heeee . rindu la tu. dah sebulan lebih tak jumpa


 Gila hensem jestina kat sini. Tengok.dia pun gila camera macam mummy dia


Rindu? Ke rasa nak bagi pelempang lajulaju? haha. alhamdulillah. Kulit Muka ada improvement sikit.

8 comments:

Syeza Jamal @ Philocoly said...

I rindu u la beb. :p

O'gosh said...

rindu..xmo lempang.lempeng ada? hehe

Syafiq Rosli said...

hehe..cm kenal..:)

shinalif said...

boleh picit tak jestina tu?

nub said...

harhar

eesyaheera said...

pakai Vco ke? sebab sekarang ni ramai duk pakai Vco. hihi.

Lyaa, ee suka sangat makan kat Popeye.

yanasensei said...

guna apakah? :D

cik hani said...

jestina tu mmg membuat kan org2 geram nk pegang dia..

nk je picit2 dia tu..

hikhik

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger