Darlings

Friday, May 27, 2011

Sexual harrasment?


Sexual harrasment ni macam dah jadi common kan. & of course lah perempuan yang selalu jadi mangsa. Aku tak cakap 100% perempuan yang jadi mangsa. Tapi orang cakap ikut percent , majority nya perempuan yang selalu kena.

Siapa yang suka kan. unless la kalau orang tu memang miang miang keladi, memang gatal sangat nak berlaki. 

Context sexual harrasment ni luas kan. Tapi hari aku ambik contoh bab raba raba lah senang cita.

Aku kalau bab nak p tempat yang crowded gila, memang aku seram sikit. Tempat yang bersesak sesak, sampai sentuh sentuh dengan orang, haish.

Fobia, Sebab aku dah experienced benda ni masa aku sekolah menengah dulu. Bersesak sesak kat pasar,ambik kau, Jantan gila seks memang cari peluang ah. Aku memang tak boleh blah betul la. Nasib aku kecik lagi time tu, kecik tak berapa nak kecik lah. 13 years old. Sangat innocent lagi, tak tau nak buat hape, Speechless pun hado,  

So girls, please lah, sentiasa berhati hati, berjaga jaga, jangan tanam perasaan sentiasa selamat dalam hati. Kalau kita yang tak protect diri sendiri. siapa lagi. Jangan tunjuk perempuan ni lemah sangat sampai tak tau jaga diri.

Sampai sekarang, aku agak fobia jalan kat tempat sesak sesak ni, Tak lain tak bukan yang aku pikir, macamana nak protect diri sendiri jek, Sentiasa ada perasaan prejudice dengan lelaki. 

Bab melucah pulak. feh, Aku memang maki comel lah dalam hati kalau lelaki suka sangat cakap lucah. cakap pasal porno lah hape lah. Cakap pasal kau nak stim la hape. feh. serius lah. 

Muka aku may be senyum time  dengar, tapi dalam hati, Blacklist lah jantan macam ni. Kau salah orang la ajak menyembang pasal ni dengan aku. tak pasal nak pikir aku ni open minded sangat la. Anggap je aku ni narrow minded. i dont mind, Janji telinga aku tak sakit, mulut aku pun tak menyumpah kau gampang dalam hati. 

Pendek kata. pada yang rasa gila seks melampau tu, Bawak bawak la kahwin. Kalau dah ada anak bini, Ingat lah kat bini tu. hish. ANNOYING betul lah.





4 comments:

aWaLLiWauDDin said...

Sangat like ngan post ni... bagus2... perempuan mcm patut dicontohi...

tiha said...

hmmm orang yang mcm tu bawa p dgr ceramah agama hari2x baru dia taubat kut dari membuat ganggun...

Myra Arshad (: said...

orang lelaki sekrang ni macam2. haissshh. take care too sweetie :)

safwan asyad said...

be careful la k...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger