Darlings

Saturday, May 14, 2011

Viva Day

 
 Repost: Aku berjaya restore balik latest entry . Trace guna google reader. Thanks to syazwan sebab bagitau macamana nak cari balik. Aku kan buta it sikit..heeeee.
 
 
Hah hari ni mood & kesihatan bertambah baik. Badan pun tak sakit sakit dah. Baru lah bermood nak hupdate belog secara serius.

Aku ingat tak mau hupdate dah pasal viva hari tu kan Hari nervous sedunia. Masa tu la rasa nak terkencing terberak. semua hado. Tension betul. Turn aku last pulak tu. Lepas sorang sorang keluar. nak nangis jek tengok kawan dah lepas. even masa yang advisor bagi 15 minutes. Tapi aku rasa hazab nak mampos. Kaki mengeletar tok sah dok cita la. kejap kejap mengintai dari luar. Tengok muka advisor macam tegang semacam jek, muka tak puas hati. sabor je lah.


 Aku tak dapat nak gambar kan perasaan cuak nebes, nak terberak masa ni. Tuhan jek la tahu rasa dada ni nak meletopsss. Haish. 4 bulan beb tak berdepan dengan presentation..




 ouch sekali sekala diapit dua jejaka . Kenal kan . Mat hapis & Mat leh. Dorang dah lepas time ni. soronok yea..aku jugak yang tengah berdebar lagi. Dorang ilek jek cakap alah senang jek.

 tengok aku dok menyorok belakang tiang...haiyaaaa potong line betul la. kang dah tak ado kenangan time presentation..


Sekarang ni aku just boleh berharap yang advisor aku tu kecian sikit kat aku. Tolong bagi markah tinggi tinggi sikit.

5 comments:

nub said...

sempat posing2 lagi ok laa tu. hehe

mardhiah ismail (: said...

hehe GOOD LUCK TAU !

sumaiyah mokhtar said...

huhuhu ade gaya ahli koprat :)

nanie said...

good luck sista :D

Firdani said...

hoho..boleh trace balik?? thanks for the info..hehe

btw, cntiknye pegi viva..huhu..gudluck eh..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger