Darlings

Wednesday, April 6, 2011

Tutorial shawl: Style suka hati

For those yang request. so so so sorry lah. lambat benor aku buat video ni. aku ni bukan la kategori yang rajin benor nak buat video. banyak songeh sikit. tapi sebab aku sayang kaurang terlebih. buat lah jugak.

video 



  
 Ni contoh gambar aku pakai shawl style video kat atas tu  (pandangan sisi)


 gambar ulang tayang, sebab aku nak kasi tengok macam mana style yang aku pakai..style ni memang senang gila okeh, so kalau kaurang cakap susah, aku geget laju laju nak?

Second style ni lagi la senang bebenor..

video 

hah, tak sampai 2 minit kot. so sapa lah yang mulut longkang hari tu cakap aku amek masa berejam nak pakai tudung. kalau kau bagi aku tudung bawal memang berjam jam aku dok depan cermin tu..hoho , tak percaya, try la tunggu aku time aku nak pakai tudung bawal, confirm kau menyesal


Credit to kawan kawan aku yang banyak tolong aku buat video ni, dari tukang record, tukang pegang cermin, tukang edit video. Sayang lah uolls. Kawan kawan yang betol betol banyak tolong aku. kawan aku time susah. 


11 comments:

Cik Puan Nor said...

sedih x pat nak view video ni..sob sob @_@..klu x; dpt ler cedok mcmne Lyaa pakai tudung tu..

O'gosh said...

hoho....leh copy ni...TQ

ardinihumaira said...

cumeynye ;)

hamizah halim said...

as easy as abc

a n a . i z z t y said...

simple....nice....heheheh...bole la nak try...hehehhe.... :)

.plastic roses. said...

admire gilo2 ko awek kelate sorey ni :))

pandai tak kira kechek klate?hehe

btw, sgt chantek kak. akak tau kan kira admire akak :))

beautiful! :)

erra syahira said...

bju sama ngn entry comot tercomot..nie lpas comot ke sebelum comot..haha..jgn marah hah..

Cik Mira said...

saye sukeeeeeeeee tgk gadis gadis bertudung stylo macam kamo!

vanilla said...

suke gile yg 1st tuh...tenkiu manyak2 syg...mesti cuba!

eesyaheera said...

serius nye muka. haha. yang first tu ee suka

Wawa.Wafiyyah said...

nk tgok tutorial lyaa..tp lmbt beno loading nye..huuu~ T_T

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger