Darlings

Monday, April 25, 2011

Account Twitter pulok

 
 
 
 
Jom kita tweet tweet pulok. haish. aku pun tak tau la kenapa aku sawan sangat, satu hari suntuk tak keluar rumah semalam. dok mengadap lappy. bukan buat kerja. out of mood terus nak buat kerja. Tiba tiba terpikir nak check twitter aku yang dah berzaman buat, tapi tak pernah nya nak hupdate. seronok jugak yek dok sawan sorang sorang. tak de orang nak marah punya.
 
Well, sekarang ni, aku cuba untuk happy dengan cara aku. Malas nak pikir pasal orang sangat. Baru lah bahagia sikit hati. Kan Mr Razman? awak bahagia kan. Nak masuk bulan 5 da ni. awak ingat kan.heeeee. 
 
okeh, jom kita bertwitter heh..sapa rasa nak follow , search je Lyaasuriany.
babai..


3 comments:

OreO HitaM said...

Hi Lisa Surihani..

Eh salah blog..sorry

erra syahira said...

nape ngn bulan 5?anniversary ke?hehe..klu btol sama la anniversary kite..xsabar nk sambut ulangtahun ke4..

noraliza said...

ada gak twitter nie..tapi xguna pun.haha

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger