Darlings

Thursday, April 21, 2011

Si gorgeous Syaheera Abd Wahab

 Si cantik kali ni. Syeera. Kalau kaurang tengok betul2. muka dia ala ala maya karin sikit. Kira ni Maya karin versi Bertudung. Seriously. Suka betul tengok dia. Syeera ni ambik course Health administration dekat Uitm Puncak Alam. Sepanjang dekat Puncak alam, Sekali jek aku terserempak dengan dia. tu pun dekat lift..Dia memang cantik . tengok dia depan depan pun terpegun.

Interested nak kenal dengan syeera?
sila terjah belog syeera
neway, sebelum aku terlupa, thanks syeera sebab bagi guna gambar..

 Bibir tu yang mahal
 Masa ni terlibat untuk Runaway for pesona workshop.


 Love this picha..






with sis tya...


 
Nota tangan: comel nya ada entry membalas balas. awak awak, terima kasih lah sebab maafkan saya yea. erk sebelom tu awak ada mintak maaf dengan saya. oh saya ni bukan jenis berdendam ke hape, kalau saya marah. tak sampai satu hari. bagi saya la kan. buat apa nak terasa kalau awak tak buat kan. okeh. no more butthurt. ni last time saya mention pasal awak. Malas saya nak pikir benda benda macam ni. buat tambah semak jek. babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!

14 comments:

saharinasaharudin said...

yupp,mcm maya karin.cantik! :)
lya pun sme,cntik jugk :)

mummy2k said...

cantik...!

YnaaOhYnaa said...

setuju..! i pon penah tego dia kate muke dia macam maya karin!

lawa kannn..~ =)

HonEyBuNNy said...

Gojes sangat+++++......

lyaa pun cantik + gojes...

O'gosh said...

org kat uitm puncak alam ni memang gorjes2 belaka eh...

Nurulbadiah Lai said...

like..like..like..


okey..lyaaa sy pon cntik

sherah said...

eh asal i tak letak u kat bloglist i ey?huhu babe lawonye syeera ni hehe dah mcm name i la pulak sherah XD asal i tak lawo mcm dia ey wuuwuuu

Marya Hana . said...

eh, tak sangka semua sama pendapat..
i pon nak cakap muka dia mcm maya karin .. :)

maya karin pakai tudong.. wow..

noraliza said...

cantik ! :)

Syaheera Abd Wahab said...

dear.. thanks alot for this entry. terharu! ;) heee tp jgn la samakan i dgn maya karin. sobs, tak sama laa. jauh panggang dari api. rendah diri aa mcmni. heee. anyway to yg lain2, thanks for the compliments dearies ;)

Hafidzah Hafidz said...

cantek je semua heee >.<

nina ibunga said...

cantik.. :)
i've follow u..hit me back..

KizZ said...

Wohooo...cun melencun lencun....hihi

Anonymous said...

yang ni pun macam orang yang sama..

http://asbesstos-photography.blogspot.com/2011/06/concept-photoshoot.html

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger