Darlings

Saturday, April 16, 2011

Nota untuk awak

Kaurang pernah rasa kehilangan? Rasa kosong je hati kan. Empty heart. heartless. Orang orang tua cakap, dengan umur setahun jagung ni, aku belom cukup makan garam lagi. Belom hadapi betol betol kenyataan hidup. 
Tapi aku sentiasa pujuk hati, aku boleh hadapi dugaan yang Allah bagi, even ambik masa untuk aku recover.. Aku dah cukup lalui pengalaman perit sejak aku kecik. Pengalaman yang tak semua orang rasa. Rahsia yang tak tau sampai bila boleh aku pegang, but i m still okay. 
 
Nota untuk awak yang sentiasa ambik berat pasal saya. Mungkin saya tak mampu nak cakap face to face. 
Ada masa, saya suka menyendiri. Bila saya ada masalah, saya suka menyendiri. So, please, jangan salah anggap bila saya berdiam diri.Anggap saya cuba muhasabah diri. Saya lebih senang begitu. Saya hidup dalam dunia saya. Saya terbiasa begini. Biar saya pikir setenang tenang nya apa yang patut saya buat.  Terima kasih sebab sentiasa ada disini.
 
 
Saya masih menaruh harapan pada yang tak pasti dan saya senang begini.
 
 

7 comments:

noraliza said...

nape nie beb ?

SYARIFF HAIKAL said...

WALAUPUN KAU TERSENYUM NAMUN ORG PUN TAHU..APA ISI HATIMU..

EzSyA said...

lyaa....nape mcm sedeh ni...

plss syg~cheer up k :)

HonEyBuNNy said...

betul tu lyaa...kadang2 kita kena juga bersendirian......xmau sedey2 eh....

noraliza said...

salam malam minggu lyaaa..ngeh3

psycho troopers said...

kadang2 org xkan fhm apa yg kita rasa..menyendiri dan duduk dlm dunia kita adalah yg tbaik :)

Anonymous said...

k... if itu bole bg awk kbhgian...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger