Darlings

Tuesday, April 26, 2011

Review session 11: Chahaya Whitening




Sebelom aku buat review, aku nak mmebebel kejap, ala takat nak mengadu domba kojap dokek kaurang haaaa. siapa lagi aku nak mengadu lagi kalau bukan kat kaurang. 
 
Aku ishtihar hari ni antara bad day aku lah. Bangun lambat, eh bangun dah awal, tapi tunggu turn toilet kan. Kalau ikut kan boleh aje aku p mandi kat toilet bawah, tapi bila red flag ni, memang tak selesa lah mandi kat toilet orang lain . Biasa pukul 7 dah get ready pakai tudung bagai, ini baju entah mana. tudung entah mana. Macam ni lah jadi orang yang tak organize, kelam kabut p cari baju dekat ampaian. nasib lah kau hado baju yang tak payah beriron.. haishhhhh. 
 
Then, keluar tunggu bas pukul 730. Sah sah bas aku da terlepas. sekali hari ni la abang polis sekalian nak buat roadblock bagai kan. sudah nya aku dapat bas pukul 750. TERBAIK. dah memang sah sah sah sah sah aku nya punch card MERAH hari ni, Baru semalam melalak kat facebook nak show off dengan CEO. ceit. tu la orang cakap, niat tak baik, memang jadi macam tu. 
 
Dah dapat bas, sekali aku tak boleh nak reload kad rapid aku pulok..haaaaaaaaaaaah. Disaster hape kah? malu weh berdiri macam orang "Cerdik" kat depan tu, masuk 5 hinggit tak lepas, masuk 10 hinggit pun tak lepas..Damn lah kau!! aku malu tahap asbestos tau dakkkk. dengan tak stabil nya berdiri kt mesin reload tu. berapa kali aku nak terjatuh. hisssssssssh. last last last kan. aku terjatuh sampai terduduk.yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy. Sampai situ cita aku. kaurang buat sendiri la conclusion macamana mood aku hari ni.


okeh sekarang masuk review session: hari ni aku review pasal skincare . actually . ramai yang dah tau kot. aku start guna skincare ni bila kak lynaa promote dekat belog dia. Kaurang boleh terjah testimoni testimoni kat belog kat lynaa dulu..
 testimonial
 
ni testimoni aku.
 Kaurang tengok parut lanun aku tuh. masa tu, kalau boleh aku nak berkurung dalam rumah ajekkkk. gambar ni tak nampak sangat. jenuh aku cari gambar. memang tak de dah. ini jek yang hado, kaurang tengok guna mata hati k..haha


 aku start guna skincare ni tahun 2009. memang best. Tapi sadly aku kena stop bila aku sakit mata yang agak kronik sebab allergic dengan liquid eyeliner. then i need to stop la kojap penggunaan skincare tu. Doktor nasihat kan stop jap guna apa apa kat muka aku. takut effect mata. Bila mata aku dah oke, aku start guna balik. Aku tak tau macamana nak express yang aku puas hati. Sebab  parut jerawat kat pipi kanan aku sangat bermaharajalela. macam lanun dah ghupe nya .
Tapi bila dah abes stock, tak dapat dah nak beli nya. biasa lah. money constraint kan. hold je la. sampai la sekarang asik hold ajek. Bila finance dah stable, memang aku nak rembat lagi chahaya whitening ni. sebab puas hati sangat sangat...


Kat bawah ni pulak gambar gambar yang aku ambik kat facebook kat wan ann, kakak ipar kak lynaa  yang jual skincare ni. kaurang boleh p terjah facebook kak wan ann ... bebalaoiiiii, kaurang boleh tanya kak lynaa or kak wan untuk product details..aku sebagai customer yang berpuas hati, tolong promote jek..



 ni la set chahaya whitening. RM85. Investmest untuk muka kaurang jadi glowingggggg

 Menangis tengok muka muka anak beranak adik beradik kak wan ann ni, semua flawless habis!!
 Satu family kulit cantik


Antara Gambar gambar pengguna chahaya whitening yang berpuas hati.






Nota tangan: gambar gambar tersebut diambil dengan keizinan Kak wan ann. Harap maklum..adios..
 
babai...






11 comments:

cik fa said...

best ke guna??
cik fa tgk byk kat fb..
tp xbrani nk try...
muka cik fa byk la parut jerwt..
xtau mcm mna nk hlgkn..

CikHanis said...

wah.besh ke ne?patot la mke awk flawless!hehe.set ne mngelupas x?

zeila said...

dulu penah try jugakkkk...
best produk tu..tapi sebab die whitening kan tak bape nak ske..
n die mula2 mengelupas kecik2 kan?

Cik Puan Nor said...

akak nyaris nak beli..tapi lepas confirm preggy. akak batalkan niat sbb org ckp x elok pakai produk2 whitening kat muka masa preggy takut kandungan produk die effect kat anak..skang ni x terbeli2 lagi..bace test org mcm best kn?

Marya Hana . said...

menakjubkan.. :)

arxar said...

waa menarik nye produk ni :)

noraliza said...

memang elok ea produk nie lyaa ?

nurayunni said...

sy pun pakai prduk nie..sampai skrg beli lgi nga k.lyann...

Chekgu Murni said...

pun pakai gak~ komen setakat ini~ chahaya whitening terbayek ;p~

Lyna Shaari said...

sesiapa yang ingin membeli produk ini boleh berurusan dengan saya. ;) http://kisahlynna.blogspot.com

Anonymous said...

Tapi kan takut muka jek glowing....tangan dan badan gulap gelita.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger