Darlings

Wednesday, April 27, 2011

Young Singer I Adore So Much..

morning kaurang...harini aku nak citer sket psl sorg budak penyanyi ni...muda lagi dia ni...aku suka semua lagu yg dia nyanyi...maybe ada yg dah tau kan...tp pe salahnya dengar sekali lg...hehehe
 
meh aku citer sket psl latarbelakang dia k...
Nama sbnr dia adalah Maddi Jane..skrg tinggal kat illinois...dekat je dari malaysia...tarikh lahir dia 7 november 1999...mudo lg eh...baru 12 tahun tu...haa...tu la serba sedikit yang aku dapat cari psl bio dia...satu lagi kalau nak cari kat youtube tu cari under maddijanemusic...ada 7 video dia rasanya so far...semoga dia akan berjaya mcm sorg lagi favorite singer aku..JB..haha..jangan marah....
meh aku share antara video favourite aku...yg ni dia bt cover untuk lagu price tag..aku suka satu part kat minit ke 1:07..suka sgt sbb dia bt muka cute time tu..harap2 kaurang enjoy it mcm aku gak...have a nice day,peeps.....





6 comments:

Anonymous said...

comey sgt!!

Hanum Nordin said...

comey gileeeeee

Einaz Shah Rizal Thomas said...

comel kan ?

noraliza said...

hari tuu ade gak wat entry pasal maddi jane nie..suare nye best

reen said...

suara xmcm suara budak 12 thn..best gler suara..comel lak tu

sherah said...

sherah pun suke dia :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger