Darlings

Tuesday, April 5, 2011

Practical students yang bermotivasi

Makin hari makin suram jek dok Muzium ni, dok sebok hitung hari bila lah nak habis riwayat praktikal kat sini. haiyooo. Rutin harian pun macam hambar jek, Tapi yang best, bos kasi chance focus 100% pada research aku ni. Hari hari solat pukul 3 lebih dah nak masuk pukul 4, lepas tu lepak surau. Nak dekat pukul 5 baru naek office, siap siap nak balik pulok. Tu lah rutin hari hari. sambil tunggu asar, bantai tidur dulu seposen dua. dah asar, kelam kabut bangun solat, kan ada buat orang terbuat OT. orang lain dah balik , kitorang terbabas tidur pulak kan.
 
 antara aktiviti nya, confirm la bergambar .hehe
 
 Pergh ni memang membuta betol betol ni, enak bangat dongggg.. tidur dari dok menghadap muka muka yang menyampah kan hati
 

Ini dah start berlakon dah. bajet baru bangun tidur lah tu yea..
 Muka aku memang tak bersemangat betol nak naek office balik..rasa nak tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jek.


Sejuk perut mak mengandung..tolong doakan tuk mak sekali.hahaha

see, muka tak bersemangat. lepas makan pun muka macam baru bangun tidur lagi...
nota tangan : aku ada tutorial shawl yang tertangguh lagi. sorry sayang sayang yang request tuk, busy sikit lately.. nanti aku berkesempatan. aku buat la video tu. okeh?


5 comments:

O'gosh said...

alala comelnya...semayang pun comel lagi...ble bagi adik ipar ni tuk buat calon..ehem

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said...

haha..pic yang ke-4 sangatlahh shumil:D
bagusbagus..
memang sejuk perut mak u:)

noraliza said...

wahh..bestnya siap dapat tido lagi tuuu..bgn jer dah leh tros siap2 nak lik.best2

::fadxieza:: said...

kiut je korang tido..hhee

Syakiela said...

leyaaaaa comeyyyy

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger