Darlings

Friday, April 1, 2011

Bersiaran Dari UiTM Puncak Alam


Hoi,
Lecturer dok bagi lecture kat depan, kita hupdate kat belakang. Pilih PC belakang sekali pulak tu. hoho.
aku kan pelajar cemerlang. Mesti lah pilih seat paling belakang. Kasi chance kat orang lain..( padahal masuk lab lambat, tu pasal dapat PC belakang sekali. Sebok nak p breakfast dulu, sekali dalam lab ni memerut pulak. haishhhh.

hapo lah yang dr ramli ni membebel. haiyooook, panjang la pulak dia nya mukadimah.

3 bulan tak attend class
rasa macam pelik pulok bila masuk kelas
Tapi yang best nya dapat jumpa kawan kawan yang dah tiga bulan tak jumpa..
musuh pun dapat jumpa gak. erkk satu kelas pulok tu..

Kelas aku start pukul 900-1200 ni. Puas lah aku menguap nanti, kalau kat office boleh jugak aku bantai tidur sekupang dua. 

oke lah,
aku nak bajet fokus ni
sat lagi, research aku ke laut sebab tak fokus kelas spss.
babaiii
balik nanti aku hupdate lagi

nota kaki:

sapa yang sambut april fool or fool kan orang hari ni
aku sekeh lajulaju nak? aku awal awal dah dibodoh kan orang semalam

2 comments:

Bella Ayub said...

hep..fokus fokus :P

O'gosh said...

haa..masuk kelas tu niat x elok kene buang..huhu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger