Darlings

Thursday, March 31, 2011

Pendek? Katik? Rendang tak berbuah?


Di label katik , pendek, renek , rendang tu dah biasa bagi aku.  Dah tak larat nak sentap, kadang kadang senyum jek bila orang cakap " eh eh pendek nya kau ni" hurmm . Dah lali pun. kaurang selalu tengok gambar, aku ni bajet bajet tinggi. haaaha. bagi lah aku feeling feeling aku tinggi sikit weh, dah realiti nya aku ni rendah amat. Rendah tak rendah tu tinggi aku tak sampai 150 cm pun. kauorang ce teka lah tinggi aku berapa.

Sekarang kaurang tau, kenapa aku takut gemok sangat. dengan ketinggian aku yang "comel" ni, kalau chubby sikit jek, terus ler nampak burok benor. sebab kependekan terserlah. so, lagi lah aku tak confident. 

Nak kurus, tapi makan banyak, cakap jek lah lebih aku ni, bising pasal badan asyik naek, tapi jaga makan nya idak, maen bedal jek kalau orang bagi makan. lepas tu pikir, ishkkk banyak nya aku makan..heeeee. pelis lah, bila nak control control makan ni, aku rasa hazab sikit, tak de nikmat makan weh, 

 aku ambik langkah mudah, high heels kan ado. pakai ler, tak de ler kau nampak katik sangat, tak de lah kau nampak gomok sangat lyaa.
heee, itu perasaan aku lah, aku gain confident dengan macam tu.  Lain orang, laen ragam nya macam mana nak gain confident kan. Katik pun katik lah



 Ketinggian sebenar
 kawan kawan tanpa high heels pun lagi tinggi dari aku, masa ni aku pakai high heels 4 inch tak silap, tapi dorang lagi tinggi dari aku.sob sob sob




20 comments:

yatie's EPISODE said...

MUEHEHE. kecik tu comel apeee ^^,

Finaz Jaafar said...

you, i rendang jugak okeh !

Irdina Azmiey said...

saia pown kecik ugk..hehew..

sis^widda said...

salam..akk follower baru..sila2 jengah di blog akk yer..tq

EZAN IDMA said...

alolo. rendah comel. takde prob :) hehe

Cik Puan Nor said...

hehe..org kelate mmg kecik2 comel.**ceh budget puji diri sdiri ker ni??huhu

Bella Ayub said...

oloh..cik mek molekkkk ..
okay lah tu, bella ni nak kai heels tinggi2 lak tak berani..

EzSyA said...

comel ape lyaa..bole pkai heels tgi2..vouge gitu ;)

ardinihumaira said...

dni pendek je hehe...

Nurul Atika said...

meh awk, ambk tnggi ika skit.. ika tnggi 168, haa, hambekk kau, tnggi mlampau..hehe..

btw, tq folo ika..ika folo balik ukay..

nelly said...

Kita sama je ~

=='

Nurulbadiah Lai said...

syg..i pon rendah je..tapi hemtam jelah..hehehe

fasha said...

hahah..lyaa same la kite...
sdey jugak kadang2 rase dri kerdil...
tapi kadang2 rasa okay what badan tecik je kan..hahah....

Nana Azhar said...

soo cute..same laa kite..
its ok..shorter means cute..:p
neway tens follow blog i..ngee!!!

Wanybunny said...

xpe rendang pun, comel :)

noraliza said...

lebih kurang jer ketinggian kita..cume x minat sgt heels..pendek pun pendek lah.haha

nothing substantial said...

setiap wanita ada keindahan masing2.

jika lihat pd kekurangan
bakal rasa tertekan
selalu kira nikmat yg ada
insyaAllah akan gembira.

hazanis said...

akak lya....
saya pun tinggi xseberapa...
kira ketinggian akak dah ok tu...
BMI stabil ok la...xpayah risau...chumel,cantik, cute, gojesss dah pun....semuanya ada lah..:))

mysara said...

xpe la...comel..hehe

shazika said...

jgn bersedih..saya pon pendek jgk.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger