Darlings

Tuesday, March 29, 2011

Ngedate wit Safieya Nordin




 Simple hupdate. erkkk simple ke, simple bagi aku, tak berapa simple bagi kauorang la. Hari ahad yang lepas , ngedate dengan my bestie,  fify yang over over over comel. hah. tak caya. Tengok la gambor,
Pada yang tak tau, fify ni , salah sorang kawan baek yang aku ado, eh macam ramai jek, erkk aku ramai kawan, tapi tak kawan baik boleh bilang dengan jari kaki,

Rajin rajin kan terjah belog fy.

oke, babai



 sesi karok bersama yayunk, yayunk yang nyanyi sampai lebam, aku tumpang nyebok, Dah kata suara macam katak panggil hujan . 
Silap haribulan hujan kat redbox tu..





 Amenda lah kau tengah check kat hp aku tu fy. baca mesej eh? kantoi kantoi..haha




 I love u fy.



 aku tinggal kan kaurang dengan gambar bajet ni,

Credit tu fy,



10 comments:

Bella Ayub said...

kem salam dengan fy tu ekk

noraliza said...

wahh...bestnye karok2.hehe

SyEraa said...

cute n gojess!!!! XD

kupu-kupu_cinta said...

both of u so pretty

p/s: tingin mo ngedate dgn kamu la lya.. tp kite jauhhhh kalo dlu duk n9 leh gak nek shah alam.. :D take care dear!

psycho troopers said...

betul tu..kawan blh jadi ramai..tp kawan baik boleh dibilang...
btw, jom follow blog baru saya :)

O'gosh said...

hoho..antu karok gak eh...eh ke teman jek..

* f i f y said...

mak oii... i hate dslr.. haha...
nmpk tembam gler i link.. ne diet pp ni.. photo geget jari tu tak vuley pegi... haha xp

LOVE U TOO DARLING!

Nurulbadiah Lai said...

x ajak kita pon..xsyg kita lah tu..:P

KizZ said...

Stylo lah gambo-gambo tuh!Jelez uh ada DSLR!

♥ C-ma ♥ said...

mn nk beli skirt mcm tu ea?pllszzz inform me..huhuhu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger