Darlings

Wednesday, March 16, 2011

Missing you

Cubaan merajin kan diri, Dah berapa lama jugak aku tangguh nak update. Sekarang kami tinggal berempat dekat bahagian ICT ni, dah stop buat keje public relation. alhamdullilah. Aku pun tak suka keje PR ni, Lebih prefer dok under ICT.
 
even aku tak ada lah celik IT bebenor. Pasal ni, later later lah aku cita oke, hari ni nak buat sesi luahan perasaan. Gambar sebelah ni? last day nisak kat PADAT. Sedih. dia habis awal lagi dari kitorang. hopefully dia still ingat kitorang kat sini even masing masing buat hal sendiri kan.Time aku rindu dia, aku tengok gambar gambar je lah. nasib baek lah aku ni memang jenis yang banyak jugak snap gambar dengan dia. 
 
so, atleast ada kenangan kan. hurmm, orang cakap , setiap pertemuan tu ada perpisahan kan. tak hari ni, besok. so nak tak nak , terima kenyataan la senang cita. yang paling penting. memori tu tetap ada. Nanti aku kerajinan aku hupdatepasal potluck pulak. beboooi

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wah..berpelukan erat.

ardinihumaira said...

kenangan manis ni :)

eesyaheera said...

lyaa berapa lama lagi praktikal?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger